2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 122 پست
مطمئن که هستم با دختره حرف میزنه فقط یه ذره اینو مطمئن نیستم که دقیقا کجا رفت ولی تا به امروز اینجور ...

آدمایی که عادت دارن حالا به هرچیزی،

نباید به حال خودشون رهاشون کنی 

باید وقتشون پر باشه

به پسرت یاد بده که بهانه بگیره که شما رو ببره بیرون 

یا بهش بگه نرو بیرون بیا با من بازی کن 

یا خودت بگو بیا بریم فلان جا 

یا هرچیزی که به ذهنت میرسه که وقت شوهرتو پر کنه و نتونه دست از پا خطا کنه 

خودتم دیگه گریه و التماس نکن 

باهاش خوش رفتار باش مرتب باش جلوش 

فعلا هم جلوگیری کن چون اگه حامله بشی وضع بدتر میشه 

سخته ولی همه تلاشتو کن

آدمایی که عادت دارن حالا به هرچیزی، نباید به حال خودشون رهاشون کنی  باید وقتشون پر باشه به پ ...

گفتم اگه میری منم میام نبرد گفتم حداقل بچه رو ببر پسرم بهش گفت بیام اونم نبرد آخه سنی هم نداره پسرم که بهش زیاد گیر بده ۲سال و نیم هست

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم دوسش دارم هم ازش متنفرم طاقت یه روز دوریشو ندارم خودمم نمیدونم چه مرگمه😭😭

ببین عزیزم احساس میکنم چون قبلا ازش خیانت دیدی دیگه دائم بهش شک داری  یه کم آرووم باش بخاطر پسرت به خودت مسلط باش زیاد به پر و پاش نپیچ شاید واقعا الان دیگه خیانت نمیکنه 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ببین عزیزم احساس میکنم چون قبلا ازش خیانت دیدی دیگه دائم بهش شک داری  یه کم آرووم باش بخاطر پسر ...

عزیزم کاش بتونم حرفاتو باور کنم من دیگه می شناسمش 

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
گفتم اگه میری منم میام نبرد گفتم حداقل بچه رو ببر پسرم بهش گفت بیام اونم نبرد آخه سنی هم نداره پسرم ...

آبجی منم دو سال و نیمشه خیلی گیره 😀

نه منظورم این بود که از قبل برنامه بچین که شما رو ببره بیرون نه وقتی که داره میره 

راستی حالا که نمیخوای طلاق بگیری پس به هیچکس هم نگو این چیزا رو 

گفتن مشکلات زندگی مشترک به فامیل یعنی اولین مرحله طلاق...

آبجی منم دو سال و نیمشه خیلی گیره 😀 نه منظورم این بود که از قبل برنامه بچین که شما رو ببره بیرون ن ...

آره راس میگی اصلا نمیتونم بگم اگه بمیرمم

والله کمک خواستم من هر کس یه چیزی بگه اگه دورغ بگن یه کم آروم شم همه رفتن😥😥😔

@دلبرمومشکی2     منظورت ایشونه؟

اره عزیزم اشتباه تایپ کردم

باید اینجوری صدا بزنم

جونم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

😞😔بمیرم برات ، کاش کاری از  دستم برمیومد ... با خانواده ها در میون بزار یکی ک ازش حساب ببره 

نمی‌دونم واقعا 😔😔😔

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم