هرکی تجربه داره بگه چ علایمی داشت من فقط حس بویایی چشایی مو از دست دادم سرفه خلطی هم دارم ک بهتر شدم خیلی کمتر شده از دیروز ک ازیترامایسین خوردم هیچ علامی هم ندارم دیگه روزای اول بدن درد ک خوب شد الانم 4 روزه
میشه برای سلامتی دخترم کوچولم یه صلوات مهمونش کنید
عزیزم برو بهداشت منطقه رایگانه هم خودت بده هم پسرت یه چیزی مثل گوش پاک کن میکنن ته بینی میزنن تو یه ابی بعد مثل بی بی چک چند قطره میریزن داخل کیت بعد پنج دقیقه جواب معلوم میشه عین بی بی چکه
میشه برای سلامتی دخترم کوچولم یه صلوات مهمونش کنید
حس بویایی و چشاییم اصلا نرفت من فقط گلو درد داشتم بعد سوزش گلو دو روز بعد سرفه شروع شد .بعدش بین دو ...
منم همین طور بودم. ولی علاوه بر اینا کل بدن و داخل دهنم جوش زده بود. نمیتونستم حرف بزنم. نمیتونستم نفس بکشم. نمیتونستم حرکت بکنم بدنم تیر میکشید. سرم روی بدنم سنگینی میکرد انگار با چکش روی سرم میکوبید. ولی حس چشایی بویایی از دست ندادم. خودشم مدام استفراغ میکردم. بدون زره ای حالت تهوع
امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اونیکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔