2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 63 پست
من نفسمم اصلا نمیگیره فقط استرس بگیرم میگیره ک دکتر گفت بخاطر استرسه  آره عزیزم من ک زود از بچم ...

من پارسال آنفولانزا گرفتم تا پای مرگ رفتم...

البته استرس واقعا سمه ،درست میگی 

عه چه سریع ،،،اگه تافردا خوب نشه دیگه میرم ،،،شما کجا تست دادی ؟ دکتر برات نوشت ؟ وهزینش چقد بود؟

عزیزم برو بهداشت منطقه رایگانه هم خودت بده هم پسرت یه چیزی مثل گوش پاک کن میکنن ته بینی میزنن تو یه ابی بعد مثل بی بی چک چند قطره میریزن داخل کیت بعد پنج دقیقه جواب معلوم میشه عین بی بی چکه

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا کجا تست دادی که جوابش پنج دیقه ای اومد؟ من دادم دو روز طول میکشید  دوست شوهرم ازمایشگاه دا ...

عزیزم رفتم بهداشت منطقه   ازم نمونه گرفت همون موقع هم صبر کردم گفت مثبته رایگانم بود

وای عزیزم ،خیر ببینی ،،،فردا حتما میرم 🙏😘😘😘

اره گلم همسرتم ببر باهم تست بدید خیالتون راحت بشه بعد 5 تا 10 دقیقه جواب میده مثل بی بی چکه 

خداروشکر ،انشالله خودتم زود خوب میشی ،ترس سیستم ایمنی رو ضعیف می‌کنه نگران نباش ... پسرم فقط تب دار ...

چند سالشه

حس بویایی و چشاییم اصلا نرفت من فقط گلو درد داشتم بعد سوزش گلو دو روز بعد سرفه شروع شد .بعدش بین دو ...

منم همین طور بودم. ولی علاوه بر اینا کل بدن و داخل دهنم جوش زده بود. نمیتونستم حرف بزنم. نمیتونستم نفس بکشم. نمیتونستم حرکت بکنم بدنم تیر می‌کشید. سرم  روی بدنم سنگینی می‌کرد انگار با چکش روی سرم می‌کوبید. ولی حس چشایی بویایی از دست ندادم. خودشم مدام استفراغ میکردم. بدون زره ای حالت تهوع 

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
منم دقیقا روز چهارمه که دارم! حالم هم اصلا خوب نشده ، هی سرفه های خلط دارم بیشتر میشه

من خیلی سرفه های خلط دارم کم شده از دیروز دارو خوردی