2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 63 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم علایم چی داشتی ؟  منم پسرم مشکوکه انگار ،،،خیلی حالم گرفته ،،،دکتر گفت تا دوروز تبش قطع ...

پسر من گرفت من از پسرم گرفتم

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
عزیزم علایم چی داشتی ؟  منم پسرم مشکوکه انگار ،،،خیلی حالم گرفته ،،،دکتر گفت تا دوروز تبش قطع ...

هرکسی علایمش فرق میکنه بچه ها ک زود رد میکنن خوب میشن پسر من یک هفته بعد خوب شد فقط سرفه های خلطی داشت سینش خر خر میکرد تبم داشت

برو بیمارستان اگسیژن خونتو چک کن.

عزیزم خوبم هیچیم نیس استرس گرفتم قرص ضد اظطراب خوردم الان ارومم نفسم ک نمیگیره برم دکتر اکسیژنمو چک کنم

هرکسی علایمش فرق میکنه بچه ها ک زود رد میکنن خوب میشن پسر من یک هفته بعد خوب شد فقط سرفه های خلطی دا ...

خداروشکر ،انشالله خودتم زود خوب میشی ،ترس سیستم ایمنی رو ضعیف می‌کنه نگران نباش ...

پسرم فقط تب داره و بی حاله ...

میترسم ببرمش واسه تست

خداروشکر ،انشالله خودتم زود خوب میشی ،ترس سیستم ایمنی رو ضعیف می‌کنه نگران نباش ... پسرم فقط تب دار ...

ن نترس ببر خیالت راحت بشه تست بینی هم من صبحی دادم خیلی راحته فقط دودقیقه میشه جوابشم 5 دقیقه بعد میدن

ن نترس ببر خیالت راحت بشه تست بینی هم من صبحی دادم خیلی راحته فقط دودقیقه میشه جوابشم 5 دقیقه بعد می ...

عه چه سریع ،،،اگه تافردا خوب نشه دیگه میرم ،،،شما کجا تست دادی ؟ دکتر برات نوشت ؟ وهزینش چقد بود؟

😱 وای نگران شدم نکنه بگیرم منم .... مرسی عزیزم جواب دادی🌹

من نفسمم اصلا نمیگیره فقط استرس بگیرم میگیره ک دکتر گفت بخاطر استرسه  آره عزیزم من ک زود از بچم گرفتم ولی فکر کنم خفیفه چون هیچیم نیس خیلی زیاد پسرمم دقیقا عین خودم بود

ن نترس ببر خیالت راحت بشه تست بینی هم من صبحی دادم خیلی راحته فقط دودقیقه میشه جوابشم 5 دقیقه بعد می ...

وا کجا تست دادی که جوابش پنج دیقه ای اومد؟

من دادم دو روز طول میکشید 

دوست شوهرم ازمایشگاه داره گفتیم بهش به ازمایشگاه گفت نمونه رو بفرستید اینجا ازمایش کرد فرداش جوابو داد