2777
2789
عنوان

طلام گم شده

994 بازدید | 89 پست

بیشتر پس اندازمون ما طلا میخریم همه هم تقریبا میدونن از اول زندگی امون تا الان ، همه هم میدونن کجای خونه امون هست طلاهامون

منظورم از همه اونایی که باهاشون رفت و آمد داریم خیلی

چندوقت پیش تقریبا ۲ماه پیش رفتم دستبندی که دستمه رو با یکی دیگه جا به جا کنم نشستم همینجوری طلاهای دیدن و النگوها رو هی دستم کردن که دیدم یکی از النگوهام نیست کل خونه رو گشتم نبود ک نبود

مامانم گفت ۷حمد بخون

خواهرم گفت برو پیش فالگیر ، با هم رفتیم گفت یه زنی هست اومده از خونه ات برداشته

موندم چرا همشو برنداشته اصلا کی بوده؟مگه میشه من به هرکسی ک گفتم رو اسمش قسم میخورم

از اونروز ترسیدم نمیدونم طلاها رو کجا بزارم چیکار کنم

همش ذهنم درگیر ک کی بوده آخه

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

چرا باید جای طلاهاتونو بدونن،؟

واسه ما فقط من نیدونم و همسرم

تازه همسرنم دقیق نمیدونه کحاست. فقط میدونه حدودی کجاعه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گردنبندوزنجیرم گم شده نفهمیدم چی شدزنجیرش پاره شده بودگذاشتم روی دراوربعددیگه فراموش کردم هرچی بعداگشتم پیدانشدشوهره میگه رفته توجاروبرقی یانمیدونم ....هرچندوقت یادش میفتم کلی جوش میزنم

چرا باید جای طلاهاتونو بدونن،؟واسه ما فقط من نیدونم و همسرمتازه همسرنم دقیق نمیدونه کحاست. فقط میدون ...

بارها دیدن مثلا گوشواره رو از کجا برداشتم یا کجا گذاشتم

الان ب همه بی اعتماد شدم

میترسمم طلا تو خونه است نمیدونم کجا بزارمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من طلام گم شد تو مدرسه دوستم نمیدونم چه سوره ای فرداش به شکل عجیبی تو کتاب قرآنم پیدا سد تو کیفم در ...

انقدر سوره و آیه برام خوندن پیدا نشد

فالگیر گفت کسی ک برداشته فروخته و پولشم خرج کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من طلام گم شد تو مدرسه دوستم نمیدونم چه سوره ای فرداش به شکل عجیبی تو کتاب قرآنم پیدا سد تو کیفم در ...

انقدر سوره و آیه برام خوندن پیدا نشد

فالگیر گفت کسی ک برداشته فروخته و پولشم خرج کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارها دیدن مثلا گوشواره رو از کجا برداشتم یا کجا گذاشتم الان ب همه بی اعتماد شدم میترسمم طلا تو خونه ...

الان طلاخدایی خطرناکه مخصوصازیادش بزاریدداخل گاوصندوق اگه داریدیاخانواده پدرمادرتون

منم گردنبندوزنجیرم گم شده نفهمیدم چی شدزنجیرش پاره شده بودگذاشتم روی دراوربعددیگه فراموش کردم هرچی ب ...

واقعا هم ناراحتی داره

من ک خیلی از اون روز غصه خوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارها دیدن مثلا گوشواره رو از کجا برداشتم یا کجا گذاشتم الان ب همه بی اعتماد شدم میترسمم طلا تو خونه ...

مگه جلو همه باید اینکارو کنی

قبول کن که خیلی اشتباه کردی چرا باید جای طلای شمارو همه بدونن

انقدر سوره و آیه برام خوندن پیدا نشد فالگیر گفت کسی ک برداشته فروخته و پولشم خرج کرده

فالگیر بلد بود مشکلات خودشو حل می کرد نه مشکلات ما رو البته ببخشید ب اعتقاداتتون توهین کردم طلات خیلی گرون بود؟؟؟؟

الان طلاخدایی خطرناکه مخصوصازیادش بزاریدداخل گاوصندوق اگه داریدیاخانواده پدرمادرتون

آره واقعا

منم استرس دارم همش

ب همسرم گفتم ببریم صندوق امانت بانک بزاریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40