2777
2789
عنوان

طلام گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 91 پست
مگه جلو همه باید اینکارو کنی قبول کن که خیلی اشتباه کردی چرا باید جای طلای شمارو همه بدونن

اونو ک قبول دارم برای همین بیشتر ترسیدم

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
شاش بندش کن

جان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من یبار شناسنامم نبود تمام خونرو گشتیم حتی انباری رفتم نگاه کردم همه نفری هزار بار خونرو ریختیم

آخرش از جیب چمدونی که شاید ۲ سال بازم نشده بود دست کسی بهش نمیرسید پیدا شد حتی چمدونه کاور کشیدس اصلا امکان نداره این اونجا بره

وسایل گاهی انگار خود به خود جا به جا میشن فک نکنم کسی برده

فالگیر بلد بود مشکلات خودشو حل می کرد نه مشکلات ما رو البته ببخشید ب اعتقاداتتون توهین کردم طلات خیل ...

آره النگو سنگین بود ازش ۴تا دونه داشتم ۶گرم بود تقریبا هر کدومش اونموقع ک طلا گرمی ۳تومن بود خریده بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونو ک قبول دارم برای همین بیشتر ترسیدم

جا به جاش کن دیگه ام به کسی چیزی نگو

چقد رفتو اوم دارید مگه ؟

کی بوده خیلی راحت وقت داشته برداره ؟ کسی تنها تو خونتون بوده؟ یا کسی کلید خونتون رو داره؟

جان؟

میگم برو پیش همون فالگیر بگو دزد شاش بند کنه اعلام هم بکن بگو رفتم پیش ملا هرکس طلا برده شاش بند بشع

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ببین من یبار شناسنامم نبود تمام خونرو گشتیم حتی انباری رفتم نگاه کردم همه نفری هزار بار خونرو ریختیم ...

امیدارم تو خونه باشه واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا باید جای طلاهاتونو بدونن،؟واسه ما فقط من نیدونم و همسرمتازه همسرنم دقیق نمیدونه کحاست. فقط میدون ...

کجا میزاری مگه .. من تو گاوصندوق میزارم واقعا بازم میترسم

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
جا به جاش کن دیگه ام به کسی چیزی نگو چقد رفتو اوم دارید مگه ؟ کی بوده خیلی راحت وقت داشته برداره ؟ ک ...

نه کسی کلید داره نه کسی تاحالا تو خونه تنها بوده یا من بودم یا همسرم

میخوام ببرم بانک بزارم چشمم ترسیده

انقدر با خودم فکر کردم کی بوده همسرمم گفت انقدر خودتو اذیت نکن شده دیگه مهم اینکه چشم و گوشمون باز شد ک تو خونه نذاریم باشه خطرناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز