2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 63 پست
من خیلی سرفه های خلط دارم کم شده از دیروز دارو خوردی

اره دکتر دارو نوشت ، کلداکس و ژلوفن و یکی دیگه که برای رفع عفونته اسمشو یادم رفته، از دیروز صبح قرصارو شروغ کردم ، درد بدنم رفع شد ولی سرفه هام هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره دکتر دارو نوشت ، کلداکس و ژلوفن و یکی دیگه که برای رفع عفونته اسمشو یادم رفته، از دیروز صبح قرصا ...

عزیزم آزیترامایسین میخوری

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
شما الان خوبی علایمت چی بود میشه برام تعریف کنی کی حس بویایی چشایی برگشت

حس بویایی برای من بعد دو هفته برگشت از مریضیم ولی خواهرم ۴ماه شده هنوز برنگشته

عزیزم استرس خوب نیست تشدید میکنه به نظر میاد خداروشکر خیلی سنگین نیست ،مایعات زیاد بخور تا میتونی اب سیب و پرتقال و غذاهای مقوی بخور،قرص جوشانم خوبه، انشاالله که حالت زود خوب میشه

حس بویایی برای من بعد دو هفته برگشت از مریضیم ولی خواهرم ۴ماه شده هنوز برنگشته عزیزم استرس خوب نیست ...

چشم ممنون گلم

اره الان دیدم اون یکی که اسمش یادم نبود همین ازیترومایسینه ، چرا خوب نمیشم میترسم بمیرم😭هیچی نمیتون ...

خب الان چند روزه مگه

اره الان دیدم اون یکی که اسمش یادم نبود همین ازیترومایسینه ، چرا خوب نمیشم میترسم بمیرم😭هیچی نمیتون ...

به زور یه چیزی بخور مایعات فراوون بخور من اصلا مزه هیچیو نمیفهمم بو هم همینجور انگار دارم کاه میخورم بس ک همچی بی مزس حالم بد میشه ولی به زور میخورم تصور میکنم دارم مزشو خس میکنم خوشمزه ترین غذاس

فقط سرفه میزنی قلبت درد میکنه 

من مزه هارو میفهمم ، بویایی و چشایی دارم 

خوش بحالت اجی من مزه هیچیو نمیفهمم همچی بی مزه حالم داره بهم میخوره

من مزه هارو میفهمم ، بویایی و چشایی دارم 

من روز اول بدن درد داشتم کلا زیر پتو بودم فرداش سرفه های خلط دار حسمم کمکم از دست دادم دیروزم هیچیم نبود فقط سرفه خلط دار حس نداشتم امروزم سرفه خلط دار حس ندارم ک سرفه هام خلطم خیلی از دیروز ک داروخوردم کمتر شده دیروز خیلی خلط داشتم