2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اگه ۳۰ سال هم نری حموم شپش نمیگیری  شپش هیچ ربطی به نظافت نداره  اینکه میگی اونا ...

دقیقا ربطی نداره . ایشون خودش هم حشره رو ندیده چون خارش داشته میگه شپش هست . به نظرم خودش هم نداشته اشتباه میکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
حالا توی اون دوره زمانی خانواده همسرم همسرم کرونا گرفتن منم نمیتونستم برم خونه مادرم بعد حموم هم خرا ...

اینا هیچی 

ولی اگه به هر دلیلی دسترسی به حمام نداشتی اب گرم کن و تو دستشویی موهاتو بشور

خارش سرت بخاطر شپش تیس بخاطر چرب و کثیفیه

شپش که بر اثر حموم نرفتن به وجود نمیاد یه مشکلی هست که حشره از فردی به فرد دیگه منتقل میشه . شما حشر ...

نه دیدم بابا من یه سفر به شمال داشتم توی ویلای یکی اقوام خوابیدیم بعد که از اونجا اومدیم یه هفته بعد سرم شروع به خارش کرد نمیدونستم به مادرم گفتم گفت بخاطر آب وهواست وگرمی ولی بردم مادرم موهامو نگاه کرد گفت شپشه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
دقیقا ربطی نداره . ایشون خودش هم حشره رو ندیده چون خارش داشته میگه شپش هست . به نظرم خودش هم نداشته ...

عه خب پس تا با چشم ندیده نمی تونه بگه شپش است 

خارش سر میتونه هزار و یک دلیل داشته باشه 

شپش بیضی شکل و بسیار ریز است و به مو چسبیده و مثل شوره نیست که به راحتی تکون بخوره 

چسبیده به مو و تا حدی قابل دیدنه 

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
عه خب پس تا با چشم ندیده نمی تونه بگه شپش است  خارش سر میتونه هزار و یک دلیل داشته باشه  ...

بابا دیدم خودم یه تخم شپش داخل سرم پیدا کردم

نه دیدم بابا من یه سفر به شمال داشتم توی ویلای یکی اقوام خوابیدیم بعد که از اونجا اومدیم یه هفته بعد ...

عزیزم به جرات میتونم ندیده بهتون بگم شما شپش نداشتید و ندارید . حشره شپش کاملا توی مو واضح و مشخص اندازه یه دونه برنج نپخته هست . برس به سرتون بکشید به وضوح راه میره توی برس . تخمش هم کاملا شبیه اشکه و توی مو کامل مشخصه شما شپش نداشتید 

دقیقا ربطی نداره . ایشون خودش هم حشره رو ندیده چون خارش داشته میگه شپش هست . به نظرم خودش هم نداشته ...

الان من میخوام ببینم از کسی گرفتم یا نه از شمال که اومدم یه هفته بعد میرفتم دکتر سرم به شدت میخارید بعد توی ویلا بالش هایی بود که فکرنکنم سال تا سال شسته شده باشن روی اون بالش ها خوابیدم

عزیزم به جرات میتونم ندیده بهتون بگم شما شپش نداشتید و ندارید . حشره شپش کاملا توی مو واضح و مشخص ان ...

عزیزم من میشناسم دومین باریه که گرفتم مامانم میشناسه تخمش چسبناکه و میچسبه به سر میدونم گلم

بابا دیدم خودم یه تخم شپش داخل سرم پیدا کردم

عزیزم اصلا مساله یه دونه و دوتا نیست مرغ نیست که روزی یه دونه تخم بذاره 😁 حشره هست چند روز توی سرتون باشه به هر تار موتون یه تخم میچسبه حشرات به وضوح راه میرن توی سرتون . به عنوان کسی که سر پنج نفر رو دیده و دائم چک کرده میگم شما اصلا از اول شپش نداشتید

شاید سر اونا شپش افتاده اخه خارش سر وقتی شپش باشه یجور عجیبیه مخصوصا پشت سر

نمیدونم بقران وسواس گرفتم خواهرشوهرم کنارم میشینه فقط از دور موهاشونگاه میکنم