2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حموم نباشه تو دستشویی خودمو میشورم یا میرفتی جایی دیگه چطور تحمل کردی 😐😐😐😐

نمیدونم بقران چرا نرفتم حموم شوهزم کرونا گرفته بود کلا درگیر اون شدم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

شما اگه ۳۰ سال هم نری حموم شپش نمیگیری 

شپش هیچ ربطی به نظافت نداره 

اینکه میگی اونا سرشون رو می خارونن احتمال داره خود اونا به شما داده باشن 

شامپو ساینوکر بگیر

یک عدد شانه فلزی دندانه ریز

با ۴ تا روغن بادام تلخ 

این کاری که میگمو تا ۴ روز انجام بده 

موهاتو به روغن بادام تلخ آغشته کن و یک کیسه ی رنگ مو بکش سرت و بذار ۱۵ دقیقه بمانه 

بعد برو حموم با اون شانه ی دندانه ریز ۲۰ دقیقه موهاتو شانه کن تا شونه شپش ها رو بکشه بیرون 

بعد موهاتو با شامپوی معمولی بشور تا چربی روغن بره 

بعدش شامپو ساینوکر رو بزن 

تا ۴ روز این کارو انجام بده 

در ضمن رو بالشتی ات رو هر روز که از خواب پا میشی عوض کن 

سرت با کسی تماس مستقیم نداشته باشه به هیچ وجه

بالشت و شالت با کسی مشترک نباشه ، حواست باشه سوتین و لباست رو با دمای ۷۰ تا ۹۰ درجه بشوری .

بعد از هر استفاده از شانه ی دندانه ریز حسابی بشورش و قشنگ لای دندانه ها رو تمیز کن

هر سوالی درباره درمان شپش داشتی هم بپرس

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
الان هرروز باید برم نرم دیونه میشم

ما چند ماه پیش خونمون نوساز بود اداره گاز کنتور نداده بود به خدا هفته ای دوبار خونه مامانم حموم میکردم   تو خونمون هم آب گرم میکردم با پیک نیک  وچای ساز دوش میگرفتم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

شپش که بر اثر حموم نرفتن به وجود نمیاد یه مشکلی هست که حشره از فردی به فرد دیگه منتقل میشه . شما حشره رو با چشمای خودتون  توی سرتون دیدید ؟ با توجه به این که تجربه شو دارم به نظرم خود شما هم بر اثر کثیفی سر سرتون خارش گرفته و شپش نداشتید . الان هم که صد درصد وسواس فکریه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم کسی هم نداشتی بری خونشون دوش بگیری. مثلا مادرشوهری خواهر شوهری؟ خیلیه سه هفته

حالا توی اون دوره زمانی خانواده همسرم همسرم کرونا گرفتن منم نمیتونستم برم خونه مادرم بعد حموم هم خراب بخاطر آلرژی تنفسی ایم هم نمیتونستم از حموم شون استفاده کنم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔