بچه ها من دوماه پیش به مدت ۳ هفته حموم نرفت چون حموم مون رو درست کردیم بعد سرم میخارید بردم مامانم گفت شپشه کم بود مامانم موهامو کلا زد الان هرکی سرشو میخارونه من از ترس سکته میکنم و خارش میگیرم چسکار کنم امروز مادرشوهرم سرشو میخاروند من داشتم دیونه میشدم کلا خانواده شوهرم تابستون خارش شدید سر میگیرن نمیدونم حالا از چیه شوهرمو موهاشو نگاه کردم هیچی نداشت فقط چرب بود من چیکار کنم
۳هفته نرفتی حموم چرکولک کی بودی تو.ولی شپش ک اینجوری نمیگیری باید با کسی ک شپش داشته در تماس بودی تا ازش گرفته باشی خودب خود خو ب وجود نمیاد.باید از ی جایی بیاد
شپش که بر اثر حموم نرفتن به وجود نمیاد یه مشکلی هست که حشره از فردی به فرد دیگه منتقل میشه . شما حشر ...
نه دیدم بابا من یه سفر به شمال داشتم توی ویلای یکی اقوام خوابیدیم بعد که از اونجا اومدیم یه هفته بعد سرم شروع به خارش کرد نمیدونستم به مادرم گفتم گفت بخاطر آب وهواست وگرمی ولی بردم مادرم موهامو نگاه کرد گفت شپشه
دقیقا ربطی نداره . ایشون خودش هم حشره رو ندیده چون خارش داشته میگه شپش هست . به نظرم خودش هم نداشته ...
الان من میخوام ببینم از کسی گرفتم یا نه از شمال که اومدم یه هفته بعد میرفتم دکتر سرم به شدت میخارید بعد توی ویلا بالش هایی بود که فکرنکنم سال تا سال شسته شده باشن روی اون بالش ها خوابیدم
عزیزم اصلا مساله یه دونه و دوتا نیست مرغ نیست که روزی یه دونه تخم بذاره 😁 حشره هست چند روز توی سرتون باشه به هر تار موتون یه تخم میچسبه حشرات به وضوح راه میرن توی سرتون . به عنوان کسی که سر پنج نفر رو دیده و دائم چک کرده میگم شما اصلا از اول شپش نداشتید
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚