مادرای عزیز میشه بگید ایا اگر پیش روانشناس کودک رفتید از نتیجه اش راضی بودید.من سوالاتی داشتم از روانشناس هزینه ی مشاوره تلفنی برای هر نیم ساعت صدو پنجاه تومن یکم برام سخته ولی اگر واقعا کارایی داشته باشه پرداخت میکنم ایا کسی هست نتایج مثبت گرفته باشه برای کودکش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم و نویسنده دقیق یادم نیست الان خوابن برم در کمد باز کنم نمیشه ، یه همچین اسمیداشت ، تغییر اشتباهات رفتاری کودک سه تا هفت سال نوییندشم خارجی بود ، همه کاراش رو باید مو به مو انحاممیدادی
خیلی دوست دارم تغییر اساسی تو زندگیم بدم که دخترمم زندگی شاد و موفقی داشته باشه اما انگار اشتباهات گذشته ام تاثیر عمیقی تو زندگی الانم داره.و بازم ادامه داره
میشه بگید اونایی که دوتا بچه دارن چجوری رفتار کنن که بچه ها به هم حسودی نکنن🙏🏼
خوب باید برای هرکدوم جداگونه وقت بذارید ببینین هرکدوم از بچه هاتون با چی خوشحال میشن که شما نیازشون رفع کنین و حسود نشن سر هرموضوعی یامثلا اگه دخترتون باعروسک خریدن اون یکی خواهرش حسودی میکنه با برطرف کردن نیاز این یکی بچه تون خودتونو تو دلش جا بدید .بانو من باید بفهمم بچه هاتون دخترن پسرن یا چندساله که بهتر راهنمایی کنم سربسته و بدون اطلاعات شما دقیق نمیشه راهنمایی کنم.خواستید بیایین تاپیکم.البته کمی هزینه داره