2777
2789
عنوان

شوهر بدقول

344 بازدید | 15 پست

نمیدونم از دستش چیکار کنم

انقد عصبانی ام که ببینمش میزنم اردش میکنم😓

همیشههه کارش همینه همیشه گفته ساعت ۵ میام دنبالت هنوز نیومده...چیکار کنم درست شه

بیرون یک کار مهم دارم باید باهم بریم حالا اقا نمیاااد😡

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم

دوساعت زودتر قرار بزار باهاش

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

خودت برووووو اینقد محتاج آقایون نباشین

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمونه اشو دارم واقعا تحملش سخته

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
خودت برووووو اینقد محتاج آقایون نباشین

اقا مسئله این نیست..

خودمم میتونم برم ولی خب باهم قرار داشتیم یعنی چی اخهه انگار داره به شخصیتم بی احترامی میکنه 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
منم نمونه اشو دارم واقعا تحملش سخته

چیکار میکنی☹️☹️

من واقعا حوصلم سررفته از دستش 

اقا مسئله این نیست.. خودمم میتونم برم ولی خب باهم قرار داشتیم یعنی چی اخهه انگار داره به شخصیتم بی ...

خب بجاش میگفتی ساعت ۳ بیا ۵ میاومد😂

حالا لابد کاری پیش اومده دیگه سخت نگیر

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

شوهر منم اوایل همینجوری بود چند بار ازش زهرچشم گرفتم الان دیگه خوب شده و حتی دیر هم بیاد صد بار زنگ میزنه میگه کجام و چرا دیر کردم الان میام 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
خب بجاش میگفتی ساعت ۳ بیا ۵ میاومد😂 حالا لابد کاری پیش اومده دیگه سخت نگیر

اخه بار اولش که نیست.. همیشه همینه

منم نمونشو دارم  امروز سر همین موضوع دعوا کردیم  بعد برام بستنی خرید گولم زد 😂😂

😂😂اره اخرش ادم گول میخوره

ولی خب احساس میکنم دارم از دستش پیر میشم 

من نمیزاره خودم برم باید باهام بباد سه روزه ساعت ۱۰ میاد میریم همه جا تعطیله متنفرم ازش

خدا بهت صبر بده..

منم باهات هم دردم