2789
عنوان

منتظر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 51 پست
حتما اینکارو میکنم. بهتر از این انتظار لعنتیه   ممنون فندوق جون💖

حتما امتحان کن نتیجه میگیری

من بااین روش نتیجه گرفتم

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

منم اینجوریم ولی شوهرم خیلی لاغره . کمی اسپرمش هم کم تحرکه گفتم برم برا آی وی اف یا آی یو آی ولی اوض ...

توکل بر خدا   استرس خودش بدترین چیزه که متاسفانه منم دارم بخصوص نزدیک تاریخ پریود😓

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله خدا کنه 😍  ممنونم. 😘

خواهش میکنم عزیزم فکر نکنی اینارو از روی دلسوزی میگما نه اینارو همشو از روی قدرتی که از خدا میشناسم میگم واز رحمت خدا من خودم چهارساله عاشقم عشقم یکطرفه بود ورسیدن بهش غیر ممکن انقدر دعا کردم ونماز خوندم وگریه کردم عشقه یکطرفم دوطرفه شد وبهش رسیدن با این که عشقم یه شهر دیگه بود واصلا منو نمیشناخت

توروخدا برای رسیدن به عشقم نفری یه صلوات بفرستید ممنونتون میشم🌸❤🌸❤🌸
حتما امتحان کن نتیجه میگیری من بااین روش نتیجه گرفتم

حتما  بمیرمم باید وزنمو کم کنم خسته شدم. انشاالله سلامت نی نی نازتو بغل کنی

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
حتما  بمیرمم باید وزنمو کم کنم خسته شدم. انشاالله سلامت نی نی نازتو بغل کنی

مرسی عزیزم‌انشاالله قسمت خودت❤

چقدر اضافه وزن داری

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

خواهش میکنم عزیزم فکر نکنی اینارو از روی دلسوزی میگما نه اینارو همشو از روی قدرتی که از خدا میشناسم ...

واقعا 😍 خدا خیلی دوستت داشته  خوشبخت باشین    خدا کنه برای منم بشه   خسته ام 

مرسی عزیزم‌انشاالله قسمت خودت❤ چقدر اضافه وزن داری

20 کیلو 

کم کن حتما عزیزم من ۶۳ بودم دکتر بهم گفت زیاده کم کن وزنتو شدم ۶۲ تو یکی دو هفته با پیاده روی دکتر ...

نمیشه خیلی رژیما رو انجام میدم روزی دوساعت پیاده روی یه ساعت ورزش میکنم توخونه . چربی اینا اصن نمخورم ولی وزنم میره بالا حتی کرونا گرفتم با اون وضع رفتم پیش مادربیمارستان خونه پدرم کارارومیکردم هردیقه میومدم ومیرفتم باز اضافه کردم کم نکردم

واقعا 😍 خدا خیلی دوستت داشته  خوشبخت باشین    خدا کنه برای منم بشه   خسته ...

معلومه که میشه نگران نباش گلم

توروخدا برای رسیدن به عشقم نفری یه صلوات بفرستید ممنونتون میشم🌸❤🌸❤🌸