دیگه دارم دق میکنم خدادرارزوی یه بچه مردم هعی تنبلی دارم هرچی دارو میخورم هعی باز هست میگن مشکلی نداری فقط تنبلی که مدتیه دیگه دکتر نمیرم دیگه خسته شدم ولی خیلی سخته خیلی نمیدونم چکارکنم خدارحمش بیاد به دل شکستم همه مادرشدن جزمن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
نمیشه خیلی رژیما رو انجام میدم روزی دوساعت پیاده روی یه ساعت ورزش میکنم توخونه . چربی اینا اصن نمخور ...
توکل به خدا اول باید تیرویید رو حل کنی دکتر برای منم ازمایشو نوشته هنوز ندادم احتمال داد منم تیروییدم مشکل داشته باشه. یه سال پیش سالم بود گفت شاید الان مشکل داره داروی تیرویید باید مصرف کنی تا رژیم اثر بزاره بعدم خیلیا بودن با وزنای خیلی بالا باردار شدن روحیتو نباز. بخدا یه اشنا داریم 120 کیلو ناخواسته دوبار پشت سر هم باردار شد حالا برای ما باید وزن کم کنیم ما هم تمام تلاشمونو میکنیم انشاالله که میشه خدا بخاد تو هر شرایطی ممکنه
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
فقط باید خدا بخواد ونظربندازه وگرنه این بیماریا واضافه وزن همش بهونه اس فقط به خواست واراده خدا موند ...
منم همینو میگم همیشه ولی خب بهتره وزنو کم کنیم برای بارداری و خودمون بهتره که دیگ بهانه هم برای دکترا نباشه تا ادمو میبینن میگن اول وزنتو کم کن بعد بیا
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖