دیگه دارم دق میکنم خدادرارزوی یه بچه مردم هعی تنبلی دارم هرچی دارو میخورم هعی باز هست میگن مشکلی نداری فقط تنبلی که مدتیه دیگه دکتر نمیرم دیگه خسته شدم ولی خیلی سخته خیلی نمیدونم چکارکنم خدارحمش بیاد به دل شکستم همه مادرشدن جزمن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اضافه وزن دارم دکترا میگن کاملا سالمی ولی هر چی تلاش میکنم یک گرم یک گرم کم میشه یکم تنبلی تخمدان دارم تنبلیم درجه زیاد نیست ولی هم خودم هم شوهرم چاقیم و راحتم کم نمیشه. انگار هر چی سعی میکنم چاقتر میشم
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
منم نشدم و خیلیای دیگ همه مادر نشدن خداوند به هر کسی که بلایی میرسونه ...
بلا کجا بوده عزیز دلم کی گفته بارداری تو بعیده😐شما به زودیه زود مادر میشی به زود یه زود این اطمینان رو بهت میدم نگران هیچی نباش فقط یکسره بگو خدا رحیمه به من یه نینیه سالم وصالح میده
توروخدا برای رسیدن به عشقم نفری یه صلوات بفرستید ممنونتون میشم🌸❤🌸❤🌸
برنج، نون، ماکارونی، سیب زمینی و قند وشکر رو حذف کن ببینم چطور ممکنه وزنت کم نشه
حتما اینکارو میکنم. بهتر از این انتظار لعنتیه ممنون فندوق جون💖
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
بلا کجا بوده عزیز دلم کی گفته بارداری تو بعیده😐شما به زودیه زود مادر میشی به زود یه زود این اطمینان ...
انشاالله خدا کنه 😍 ممنونم. 😘