2789
عنوان

منتظر😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 51 پست
ان شا الله که خدا بهت یه نینی سالم و صالح عطا کنه  امیدتو از دست نده توکلت به خدا باشه  ...

خداکنه خدایه بچه به من بده واقعا دیگه سختمه خیلی سختمه خیلی ایخدا نمیدونم حکمتش چیه هرچی هس خیلی سخته خیلی 😭😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اضافه وزن داری؟؟

منم اضافه وزن دارم   دکترا میگن کاملا سالمی  ولی هر چی تلاش میکنم یک گرم یک گرم کم میشه یکم تنبلی تخمدان دارم تنبلیم درجه زیاد نیست ولی هم خودم هم شوهرم چاقیم  و راحتم کم نمیشه. انگار هر چی سعی میکنم  چاقتر میشم

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
تنها نیستی عزیزم منم هستم ۱۲ ساله منتظرم ولی اصلا ناامید نیستم.حتما دلیل و حکمتی داره که از قدرت درک ...

خدا بزودی کمکتون کنه درسته ولی خیلی تحملش سخته اخه چکار کنم که یه لحظه نمتونم از فکرش بیام بیرون

خدا بزودی کمکتون کنه درسته ولی خیلی تحملش سخته اخه چکار کنم که یه لحظه نمتونم از فکرش بیام بیرون

ان شاالله عزیزم.چند ساله منتظری؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
منم اضافه وزن دارم   دکترا میگن کاملا سالمی  ولی هر چی تلاش میکنم یک گرم یک گرم کم می ...

برنج، نون، ماکارونی، سیب زمینی و قند و‌شکر رو حذف کن ببینم‌ چطور ممکنه وزنت کم نشه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

منم اضافه وزن دارم   دکترا میگن کاملا سالمی  ولی هر چی تلاش میکنم یک گرم یک گرم کم می ...

منم اینجوریم ولی شوهرم خیلی لاغره . کمی اسپرمش هم کم تحرکه گفتم برم برا آی وی اف یا آی یو آی ولی اوضاع بدنمون خوب نیس خودمم خیلی استرس دارم

منم نشدم و خیلیای دیگ   همه مادر نشدن   خداوند به هر کسی که بلایی میرسونه  ...

بلا کجا بوده عزیز دلم کی گفته بارداری تو بعیده😐شما به زودیه زود مادر میشی به زود یه زود این اطمینان رو بهت میدم نگران هیچی نباش فقط یکسره بگو خدا رحیمه به من یه نینیه سالم وصالح میده

توروخدا برای رسیدن به عشقم نفری یه صلوات بفرستید ممنونتون میشم🌸❤🌸❤🌸
برنج، نون، ماکارونی، سیب زمینی و قند و‌شکر رو حذف کن ببینم‌ چطور ممکنه وزنت کم نشه

حتما اینکارو میکنم. بهتر از این انتظار لعنتیه   ممنون فندوق جون💖

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
بلا کجا بوده عزیز دلم کی گفته بارداری تو بعیده😐شما به زودیه زود مادر میشی به زود یه زود این اطمینان ...

انشاالله خدا کنه 😍  ممنونم. 😘