2777
2789
عنوان

منونامزادم زیادباهم چت نمیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 52 پست
عزیزممم پس نی نی داری. اشکال نداره همه اونایی که نی نی دارن گاها این مشکل براشون پیش میاد دوست منم ا ...

خیلی خوبه بادخترمم ولی واقعا ازوقتی بچه اومده دوری میکنه وگرنه قبلش من هی بهش میگفتم اینقدبهم نچسب الان جامون عوض شده ولی جدیدا ی ۳ماههی میشه کلا عوض شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه بادخترمم ولی واقعا ازوقتی بچه اومده دوری میکنه وگرنه قبلش من هی بهش میگفتم اینقدبهم نچسب ا ...

اشکال نداره جاتونو از هم جدا نکنید دوباره برید پیش هم بخوابید . 

سعی کن ارایشم کنی. لباسایی که دوس داره. مثلا انتظاراتتو تو قالب خودش بهش بگ. مثلا اگر دوس داری پیام بهت بده طی روز بگو وای مثلا محسن خیلی خوشم میاد یهویی وسط روز زنگ‌ میزنی آروم میشم یدونه هم بوسش کن خخخ ناک اوت میشه سعی میکنه بهت زنگ بزنه

اشکال نداره جاتونو از هم جدا نکنید دوباره برید پیش هم بخوابید .  سعی کن ارایشم کنی. لباسایی که ...

جامون اصلا جدانیس هی شبا میرم میچسبم بهش گفت نچسب بهم گرمه منم گفتم مشکل خودته من اینجوری دوسدارم دیگه هیچی نگفت

ببینم اگه اومد شروع میکنم😅😅

اشکال نداره عزیزم پیش میاد هم جوونی هم خشگلی ازخشگلیات ناز کردنات براش نمیدونم از داشته هات بره جذبش ...

چشششششم گل من مرسی فدات بشم 

مث ی خواهر راهنمایی کردی جای خواهرنداشتمی🥰🥰🥰

جامون اصلا جدانیس هی شبا میرم میچسبم بهش گفت نچسب بهم گرمه منم گفتم مشکل خودته من اینجوری دوسدارم دی ...

عزیزم اشکال نداره خودتو ناراحت نکن پیش میاد خشگلم . تو بلد باص قلق شوهرتو پیدا کنی زرنگ‌باش

چشششششم گل من مرسی فدات بشم  مث ی خواهر راهنمایی کردی جای خواهرنداشتمی🥰🥰🥰

عزیزدلم وظیفم بود خواهری هر سوالی داشتی میتونی بپرسی در حد توان کمک میکنم گاهی وقتا ادما توانا هستن اما تواناییشون یادشون میره خواهرخشگلم . برو ببینم چه میکنی

عزیزم اشکال نداره خودتو ناراحت نکن پیش میاد خشگلم . تو بلد باص قلق شوهرتو پیدا کنی زرنگ‌باش

سعی خودمومیکنم ولی دوسم ندارم زیادبهش بچسبم بهم بگه ازم دورشو بهم برمیخوره

سعی خودمومیکنم ولی دوسم ندارم زیادبهش بچسبم بهم بگه ازم دورشو بهم برمیخوره

اره اینجورم هست . اما خب ببین از چی خوشش میاد اونو انجام بده اما یادت باشه بقول خودت محبتت شیرینیش متعادل باشه

عزیزدلم وظیفم بود خواهری هر سوالی داشتی میتونی بپرسی در حد توان کمک میکنم گاهی وقتا ادما توانا هستن ...

حتماعزیزمم 

ولی جدیدا وقتی این اخلاقو ازش میبینم خیلی ناراحت میشم توخودم میریزم کلا روحیه مو ازدست دادم

اره اینجورم هست . اما خب ببین از چی خوشش میاد اونو انجام بده اما یادت باشه بقول خودت محبتت شیرینیش م ...

بخدااون چیزیو ک دوس داره انجام میدم هیچوقت برخلافشگ کاریو انجام ندادم گلایه نکرده اصلا واس همین متعجبم بهشم میگم چته میگه هیچی میگم من کاری کردم میگه نه دیگه چیکارش کنم اخه ..

حتماعزیزمم  ولی جدیدا وقتی این اخلاقو ازش میبینم خیلی ناراحت میشم توخودم میریزم کلا روحیه مو ا ...

آجی ماها خودمونم گاهی وقتا از همدیگه خسته میشیم از پدر و مادرامون از خواهر ا برادرمون از همه چی. اوناهم شبیه ما. ولی خب باید ریشه مشکل رو پیدا کنی که چرا اینطور شده خب بعد با همون هنر و شم زنانت درستش کنی. یکم اذیت میشی اما چیزی نیست که درست نشه.

بخدااون چیزیو ک دوس داره انجام میدم هیچوقت برخلافشگ کاریو انجام ندادم گلایه نکرده اصلا واس همین متعج ...

از گذشته حرف نزن

از خستگیاش نگو دیگه

القا میشه بهش که خستس

که مشکلی داره

خودتو بزن به کوچه علی چپ‌سعی کن از راهی که دوس داره شادی بهش بدی مثلا یه مردی دوس داره قلقکش بدن به همین سادگی یه مردی دوس داره پشت تلفن بخندوندنش یکی با پیام