2777
2789
عنوان

منونامزادم زیادباهم چت نمیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 52 پست
آجی ماها خودمونم گاهی وقتا از همدیگه خسته میشیم از پدر و مادرامون از خواهر ا برادرمون از همه چی. اون ...

اره واقعا بعضی وقتا ازخودتم عصبی میشی منم میخوام یکم. بهش زمان بدم ببینم بهترمیشه

اره واقعا بعضی وقتا ازخودتم عصبی میشی منم میخوام یکم. بهش زمان بدم ببینم بهترمیشه

تو این زمانی که دادی یه زمانم بخودت بده ریکاوری کن ولی ازشم غافل نشو بصورت محدود کارایی که گفتمو بکن. فکرکنم باید شوخ طبع بشی و پر انرژی و دور از غصه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از گذشته حرف نزن از خستگیاش نگو دیگه القا میشه بهش که خستس که مشکلی داره خودتو بزن به کوچه علی چ ...

روخودم کارمیکنم واقعا دستت دردنکنه ببخشید توروخدا سرتو بدرد آوردم شرمنده خواهر😔😔

راستی چن سالته؟ازدواج کردی؟

تو این زمانی که دادی یه زمانم بخودت بده ریکاوری کن ولی ازشم غافل نشو بصورت محدود کارایی که گفتمو بکن ...

هی میگه چایی بیاردیر شد خسته م اینو بیار خسته م بابا منم به نیازدارم ۵دقیقه کنارم بشینه هی فرار هی فرار فقط ازمن نه ها ازخانواده شم

روخودم کارمیکنم واقعا دستت دردنکنه ببخشید توروخدا سرتو بدرد آوردم شرمنده خواهر😔😔 راستی چن سالته؟ا ...

عزیزممممم توام خواهرمی خدایی همین حسو بهت دارم خودم خواهر ندارم. اتفافا خوشحال میشم کمکت کنم از این سردرگمی دربیای

من 23 سالمه نه هنوز. والا منم حکمت خدارو توش موندم اینقدر خواستگار دارم همه زخم زبون میزنن چرا زودتر چرا نمیشه و فلان. چیشد اما همشون یه گیری پیش میاد اما من دل سپردم به خواست خدا 

عزیزممممم توام خواهرمی خدایی همین حسو بهت دارم خودم خواهر ندارم. اتفافا خوشحال میشم کمکت کنم از این ...

فدات بشم منم خواهر ندارم کلا تک فرزندم☺️الان دیگه خواهردارم

ایشالله هرچی خیره پیش بیاد😍کسیم دوس نداری😁؟؟

منم۲۳سالمه البته من۱۷سالگی ازدواج کردم

فدات بشم منم خواهر ندارم کلا تک فرزندم☺️الان دیگه خواهردارم ایشالله هرچی خیره پیش بیاد😍کسیم دوس ند ...

عزیزمممممم وای چقدر خوشحال شدم‌همسنیم😍اره دیگه‌خواهر دارم شمایی 

.‌اسمم الهام‌هست. 

نه دیگه آبجی کلا سعی میکنم رسمی پیش برم‌همینجور رسمی هست‌دلمون میشکنه چه برسه اونجور😅

همین چند روز پیش یه مورد پیش اومده بود نشد خانواده ها نپذیرفتن اینقدر ناراحت شدم‌حالا فکرشو کن ارتباطم‌بگیریم دیگه هی😂ولی زود فراموش🤭نفربعدی