2777
2789
عنوان

منونامزادم زیادباهم چت نمیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ینی چی بیا چت کنیم عین بچه ها که میگن بیا بازی کنیم🤣 خب پیام بده بحث و باز کن. بعدشم منظورت دو ...

من هرچی بهش پیام میدم که چت کنیم اون جوابارو درحد یه کلمه میگه منم نمیدونم دیگه چی بگم

من شوهرم جدیدا اینطوری شده الان۳روزه مسافرته من باهاش ن حرف زدم ن پی ام دادم فقط بلده به مامانش زنگ بزنه من خوبم به همه بگو 

منم خودمو کوچیک نمیکنم بهش زنگ بزنم مگه من گوشی ندارم به خودم نمیزنگه یا حتی از بچه ش حالی بپرسه

به چالش بکشونش ازش سوالای روانشناسی راجب اخلاق بپرس. مثلا بگو دوس داری ازدواج کردیم چه اخلاق خاصی برات داشته باشم🥰. چه اخلاقیمو خیلی دوس داری.عکس لباس بفرست بگو نظر بده کدوم قشنگه یادت نره مردا خستگیشون با زن ها فرق میکنه 

وقتی خستن نمیتونن چت کنن. اینارو تو پرسیدنش زیاده روی نکن 

روزی یه بار. اونم یاد میگیره. اخلاقای همو کشف کنید.بازم کمک خواستی بپرس 

عجبا چرا اینجور شده مشکلش جیه

نمیدونم بخدا خیلی ازش میپرسم چته میگه هیچیم نیس میگم من میشناسمت ی چیزیت هست میگه نه خسته م زیاد کارکردم واس همینه..بخدا ۱۱شب برمیگرده ازسرکار زوود شامشو میخوره ۱۲میخوابه صبم زود صبحونه میخوره میره تا۱۱ 

دیگه کلافه شدم اینقد ایجوریه بهش گفتم برو مسافرت هوایی به کلت بخوره بهتربشی بهشم گفتم رفتی سفر اومدی اخلاقتو درست کن مثه قبلنا شو میگه ن چیزیم نیس😔😔دیگه نمیدونم چیکارکنم منم باهاش کاری ندارم ببینم بهترمیشه ۳روزه رفته صداشو نشنیدم

نمیدونم بخدا خیلی ازش میپرسم چته میگه هیچیم نیس میگم من میشناسمت ی چیزیت هست میگه نه خسته م زیاد کار ...

عزیزممم درست میشه ناامید نشو

بچه دارید عزیزم؟

سعی کن شبا که میاد ماساژش بدی و چیزایی که دوس داره بهش بگو حین‌ماساژ یه مدت ازش گله نکن‌که ازت خسته شه روبه راهش کن زنی‌ هنرمندی میتونی. نمیدونم وضعیت ظاهریت تو خونه چجوریه اما بخودتم برس برا دل خودت گاها برا خودتم وقت بذار که بدونه برا خودت ارزش قایلی اما خب بد اخلاقیم نکن با دست پس بزن با پا پیش . یجور سیاست بخرج بده کارایی کن که بقیه زنا انجام نمیدن 

عزیزممم درست میشه ناامید نشو بچه دارید عزیزم؟ سعی کن شبا که میاد ماساژش بدی و چیزایی که دوس دار ...

اره عزیزم دخترم ۱سالونیمه شه

لباسای مرتب میپوشم همیشه آرایش نمیکنم خودش همیشه میگه خوشگلی آرایش میخوای چیکار آرایش نکن منم نمیکنم

بخدا آدم غرغرویی نیستم ولی چشم سعی میکنم

اره عزیزم دخترم ۱سالونیمه شه لباسای مرتب میپوشم همیشه آرایش نمیکنم خودش همیشه میگه خوشگلی آرایش میخ ...

عزیزممم پس نی نی داری. اشکال نداره همه اونایی که نی نی دارن گاها این مشکل براشون پیش میاد دوست منم اینجوره. 

مردا از صدای بچه گاها اذیت میشن. نه از زن و زندگی. 

طبیعتشون اینه مثل زن ها صبور نیستن بعضیاشون دوس دارن خونه بی سر و صدا باشه . مثلا گاهی عصرا پیامش بده بگو همسرجان یعنی من میخوام نی نیمونو بخوابونم که تو اومدی اروم بگیریم کنار هم وقتی اومدی فقط منتظر اینم تو بغلم آرومت کنم از این حرفا.  حتما تاکید میکنم بگو نی نیمون که احساس تعلق پیدا کنه بعضیا هنوز امادگی برا پدر شدن ندارن.