رفیق یا دختری که اطرافتون کی بوده چی بوده؟چیکار کرده؟
من یکی بود ۱۸ سالگی دوست پسر داشت عاشق نبود محرم نبود اما با هم کارای عاطفی میکردن همکلاسی دبیرستان بود چندشم میشد و برام بد بود که باهاش باشم کات کردم رفت کات کرد رفت یه شهر دیگه
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
سعی میکنم رازهاشو نگم. خودمونم بی عیب نیستیم. ابرو مردمه شوخی که نیس هر چند اسمشون گفته نمیشه
ابرو نیست کسی نمیشناسه ابرو جایی که شناخت باشه توضیح کارهای بد دیگران برای افراد ساده باعث میش طرف توجیه بشه و خطا نره
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دانشگاه ی دوستی داشتم میگفت باید حداقل۵٫۶ تا دوست پسر داشته باشی تا بالاخره یکیشون ...
وای اره منم داشتم چهقد پررو
کلاس دوم بودم یه دختر کنارم مینشست خودارضایی میکرد
یا خدا تو اون سن الان دیگه ببین چیشده
یه همکلاس هم داشتم با یه مرد متاهل دوست بود،،مرده گفته بود بهت دست نمیزنم فقط دوست باشیم و حرف بزنیم ...
وای ازینا خیلی بدم میاد چقدر ادمای کثیفی پیدامیشن