2777
2789
عنوان

ناجور ترین......

| مشاهده متن کامل بحث + 3653 بازدید | 101 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😑😑😑من حس میکردم ک اینایی ک من میشناسم بد بودن نگو اونا پیش اینایی ک کاربرا گفتن فرشته هستن🤐🤐

دست بالا دست زیاده

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.

یه دختری بود سپردمش به خدا.از تهمت زدن دروغ گفتن.نون خوردن نمکدونمونو شکستن.اسم واقعیش بهناز بود.سوگند راحیل .....اسمای مستعارش و ماشالله پر کار عمل میکرد..هدفش این بود زندگیمو خراب کنه.خدایا ازش نمیگذرم

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
شایعه‌چیه مدرسه ریخت بهم  تا ی مدت حکومت نظامی بود با پشت مقنعه میکشیدن صورت اگر چیزی زدیم زن ...

دهه شصتيا و هفتاديا از هركي بپرسي يه جنين سقط شده تو مدرسه شون پيدا شده 😂😂😂😂😂😂😂

شایعه‌چیه مدرسه ریخت بهم  تا ی مدت حکومت نظامی بود با پشت مقنعه میکشیدن صورت اگر چیزی زدیم زن ...

خب چیکارش کردن؟؟چجوری فهمیدن ک اونه؟؟بی وجدان چجوری تو مدرسه سقط کرده بود🤕🤕

اره خیلی  چون برای اون مدرسه خیلی بد بود هنگام ثبت نام معدل ۱۷ به بالا فقط ثبت نام میکردن

پس حسابی خیطی شده 

من همیشه فک میکردم این قضیه الکیه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
تاره گاهی به مرده هم پول میداد😐😑

قداست دختر رو بردن زیر سوال خخخخ پول بجای اینکه بتیغه میده ولی خب شاید فرمول تیغیدن جلب اعتماد و دادن باشه

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
یه دختری بود سپردمش به خدا.از تهمت زدن دروغ گفتن.نون خوردن نمکدونمونو شکستن.اسم واقعیش بهناز بود.سوگ ...

ببخش ولی فراموش نکن دوری کن

اره خیلی  چون برای اون مدرسه خیلی بد بود هنگام ثبت نام معدل ۱۷ به بالا فقط ثبت نام میکردن

ولی واقعا چه جونی داشته تو دستشویی مدرسه سقط کرده

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
ولی واقعا چه جونی داشته تو دستشویی مدرسه سقط کرده

میگم بیخیال این بحث بشید خخخ یوقت نترکیم نترکه