رفیق یا دختری که اطرافتون کی بوده چی بوده؟چیکار کرده؟
من یکی بود ۱۸ سالگی دوست پسر داشت عاشق نبود محرم نبود اما با هم کارای عاطفی میکردن همکلاسی دبیرستان بود چندشم میشد و برام بد بود که باهاش باشم کات کردم رفت کات کرد رفت یه شهر دیگه
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
منم ی دوست داشتم دبیرستان با پسر دوست بود وقتایی که کلاس نداشتیم تعطیلمون میکردن تا ظهر که سرویسش بیاد میرفت خونه پسره همیشه هم گردن و لبش کبود بود و نشون من میداد
خدایا دلگرم بودن به تو آنقدر خوب است ،که هر ناامیدی را امیدوار میکند...
وای اکی درسته صرفا برای صحبت باز کردنربقیه باعث روشن شدن افکار افراد چشم وگوش بسته میشع و ازین مسیر خیر حساب میش حالا ازون مسیر گناهه
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
از11سالگی دوس پسر داشت هرروز ی عشق و کلا ادم درستی نبود دوست صمیمیمم بود و اخر ترک تحصیل کرد 14سالگی ...
خوشبخت باشه ایشالا خخخ
من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ❤️دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍❤️البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ❤️❤️❤️❤️❤️