2777
2789
عنوان

ناجور ترین......

| مشاهده متن کامل بحث + 3650 بازدید | 101 پست
میگفت من تاحالا باهیچ پسری نبودم نزاشتم بهم دست بزنن  فقط باهاشون یجا بودم باهبچکس رابطه نداشت ...

اگه چند تا دختر دیگه هم بودن امکانش هست

خیلی اکیپا اینجورین 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

منم ی دوست داشتم دبیرستان با پسر دوست بود وقتایی که کلاس نداشتیم تعطیلمون میکردن تا ظهر که سرویسش بیاد میرفت خونه پسره همیشه هم  گردن و لبش کبود بود و نشون من میداد 

خدایا دلگرم بودن به تو آنقدر خوب است ،که هر ناامیدی را امیدوار میکند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسم بگم غیبت حساب بشه گناه کنم☹️

وای اکی درسته صرفا برای صحبت باز کردنربقیه باعث روشن شدن افکار افراد چشم وگوش بسته میشع و ازین مسیر خیر حساب میش حالا ازون مسیر گناهه

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
از11سالگی دوس پسر داشت هرروز ی عشق و کلا ادم درستی نبود دوست صمیمیمم بود و اخر ترک تحصیل کرد 14سالگی ...

خوشبخت باشه ایشالا خخخ

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
خوشبخت باشه ایشالا خخخ

ایشالا😍⁦♥️⁩

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
اگه چند تا دختر دیگه هم بودن امکانش هست خیلی اکیپا اینجورین 

نه تنها بود ب چهارپنجتا پسر 

یادمه یبار با دوستام رفتیم دنبالش گفتیم بیا بریم خونه تنها با اینا نمون همشون مستن  

هزارتا حرف بارمون کرد نیومد پیششون موند تاصبح زنگ زد گفت ب مامانم گفتم پیش تو بودم 

تیکر بارداری نیست .
نه تنها بود ب چهارپنجتا پسر  یادمه یبار با دوستام رفتیم دنبالش گفتیم بیا بریم خونه تنها با این ...

شت

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
میگم زود میپاکم چون حالم بهم خورد ازشون تو مدرسه یه اکیپ بودن (همکلاسی بودیم) زنگ تفریح میرفتن تو د ...

تفففففف پوففففف کوففففففف وایییی بیچاره شوهرای ایندشون 

دانشگاه  ی دوستی داشتم  میگفت  باید حداقل۵٫۶ تا دوست پسر داشته باشی تا بالاخره یکیشون بگیرتت

داشتم با این طرز تفکرش کنار میومدم ک دیدم  با دو تا همزمان دوسته    همونجا دوستیمو باهاش قطع کردم

شت

البته شاید واقعا راست گفته باشه 

ولی تا قبل از گل زدنش فک نکنم تو اون حال دیگ ادم تو خودش باشه 

امیدوارم کار دست خودش نداده باشه 

البته قبلا شوهر داشت جداشده بود 

تیکر بارداری نیست .

نمیدونم ولی دبیرستان بودیم یکی تو توالت سقط کرده بود 

اونم مدرسه ما که سختگیرترن ترین مدرسه تو سطح شهر بود و مدیر ناظم و معاون عین شمر و یزید بودن

از درد دل نمیترسم ولی از اسکرین شات بعدش چرا !!!!