2777
2789
عنوان

بچها ی لحظ بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 41 پست
اینده خیلی درخشانه؟ کمبود دارو هست رفتیم به چندصد سال قبل انگار

اره علم پزشکی داره به جلو حرکت میکنه ربات هایی برای مغز طراحی کردن تونستن پیوند چشم و گوش بزنن و کر و کورارو شفا بدن من دارم در سطح جهانی میگم کاری به اقتصاد ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکترا از ماها بهتر میدونن. یه فامیلمون بیماری پروانه از داشت نوزادش بدنش جایی میخورد زخم میشد ...

وای چقد دلم پر از غصه شد برا همه شون چقدر دردناک 

چقد سخته این تصمیما خدا بهت کمک کنه اسی فقط خدا کمکت کنه قلبم درد گرفت

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اره علم پزشکی داره به جلو حرکت میکنه ربات هایی برای مغز طراحی کردن تونستن پیوند چشم و گوش بزنن و کر ...

سطح جهانم پیشرفت کنه مملکت ما نمیکنه . یه کیت برا ازمایش نیست . غربالگری دوم و حذف کردن 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
من بودم نگهش میداشتم چون شاید در اینده درمانی بیاد و زنده نگهش دارم ارامش بیشتری داشتم  و اگه ق ...

گیرم موند و تغییری نشد و بعد از پدر و مادرش کی ازش مراقبت میکنه؟تو ۲۰ساله گذشته چه دارویی مربوط به فلج مغزی تو کل دنیا اومده؟

سطح جهانم پیشرفت کنه مملکت ما نمیکنه . یه کیت برا ازمایش نیست . غربالگری دوم و حذف کردن 

خب من اگه جای استارتر بودم و این حرفا هم درست ما هم وضع مالی خوبی نداریم خب ولی این نظر منه 

دکترا برای این میگن تغذیه شو قطع کنه که برای خود طرف سختیی نباشه در الان و اینده 

من اگه تو چنین شرایطی بودم نگهش میداشتم در اینده هرچی توانم بود سرمایه جمع میکردم میبردمش اونطرف درمانش میکردم در اینده وقتی کور و کر مادرزاد دارن شفا پیدا میکنن اونم نه الان خبرش چند سال پیش اومد این غیرممکن نیست برای اینا درمانی نباشه و من با وجدانم نمیتونستم کنار بیام اگه قطع میکردم 

ولی هرکس نظر و تصمیمی داره 

سطح جهانی هم یه نکاه کنی درمورد اینجور موارد نتونسته تو این چندساله کار زیادی کنه..

درسته من اینده رو گفتم اون خبری هم که دادم درباره چند سال پیش بود قطعا در اینده خیلی چیزای جدید تر میاد هر کس تصمیمی داره هرکس نظری داره میگم من دیدگاهم اینطوریه 

خب من اگه جای استارتر بودم و این حرفا هم درست ما هم وضع مالی خوبی نداریم خب ولی این نظر منه  د ...

عزیزم داره میگه فلج مغزی شده

خیلی با آدم کر و کور فرق داره

یه بچه که هییییچ کاری تو دنیا نمیتونه کنه رو نگه دارن که هم خودش عذاب بکشه و هم پدرومادر به این امید که یروز براش درمان پیدا شه

اون بچه اگه الان زندگیش تموم نشه بعدها دیگه پدرومادر هرچقدرم عذاب دیدنشو ببینن دیگه دلشون نمیاد کاری کنن و بچه رو راحت کنن

چند دکتر گفتن

به حرف دکترها اعتماد کن. ادامه زندگی برای اون بچه هیچ معنی نداره و فقط باعث آزار اطرافیان میشه! نگهداری از همچین بچه ای جنایت بزرگی در وهله اول در حق اون بچه و در مرتبه بعدی در حق بقیه اعضای خانواده ست.

عزیزم داره میگه فلج مغزی شده خیلی با آدم کر و کور فرق داره یه بچه که هییییچ کاری تو دنیا نمیتونه ک ...

من بنظرم به غیر از دکتر برن از افراد اگاه دیگه هم بپرسن و از نظر دینی هم تحقیق کنن شاید بهتر باشه شاید نکته ای هست که اینجا گفته نشده 

حرف شماهم درست اونها مثال هایی از پیشرفت علم بودن که یه روزی هم کسایی میگفتن غیرممکنه کور و کر مادرزاد شفا پیدا کنن به هر حال هرکس نظری داره

بعد اگه شبانه روز عداب کشیدن بچه رو تماشا میکردی چطور با عداب وجدانت کنار میومدی؟؟

من صرفا دیدگاهم رو گفتم خب؟خیلی کسای دیگه وایستادن و درمان شدن 

من با کشتن کسی کنار نمیام مخصوصا بچم هر چقدرم برای من سختی داشته باشه

روزتون خوش

من بنظرم به غیر از دکتر برن از افراد اگاه دیگه هم بپرسن و از نظر دینی هم تحقیق کنن شاید بهتر باشه شا ...

توی این مسئله آگاه تر از دکتر کیه؟!!!

می دونی نگاه داشتن همچین بچه ای چقدر سخته؟! می دونی چقدر توان میخواد؟! می دونی چقدر هزینه میخواد؟! می دونی شرایط نگهدارش خاصه؟! می دونی چقدر روی زندگی و آینده بقیه خانواده تاثیر میزاره؟!! نگهش داره که چی بشه؟! که ۱۰_۱۵ سال دیگه که توانش کم شد و از پس نگهداریش برنیومد مجبور شه توی بهزیستی رهاش کنه؟!!! 

اون بچه و خودشو همسرش و بقیه اعضای خانواده رو سالها عذاب بده فقط بخاطر اینکه شاااااااااید در آینده یک درصد واسه ش درمان پیدا بشه؟!!! اصلا مگه میشه وقتی سلولهای مغز آسیب دیدن و نابود شدن دوباره درمان بشن؟!!!!!!!! 

واقعا چقدر منطق عجیب و غیرقابل درکی دارید

استارتر عزیز خیلی خیلی ناراحت شدم. براتون صلوات می فرستم و دعا می کنم بهترین تصمیمو بگیرین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.