2777
2789
عنوان

بچها ی لحظ بیایین

826 بازدید | 41 پست

من زایمان کردم و بچم ب دلیل کمبود اکسیژن تو کانال زایمان گیر کرد و دچار فلج مغزی شده نه میخنده نه گریه میکن نه شیر میخورع فقد نگاه میکنه تمام دکتر اکسیژن قطع کرد اما نفس دارع میگ تغذیه شو باید قط کنم چون زندگی عادی نداره فقد میتونه نکا گنه با دستگاه یا سرم شیر بخوره ب نظرتون چکاکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم ریش شد واسش😢

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

عزیزم خدا معجزه کنه الهی. ولی به نظر چندتا دکترا توجه کن با نظر یه دکتر هیچگاه تصمیم نگیر

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الهی بمیرم واسه دلت ان شاءالله که تصمیم درست بگیرید بنظرم با چند تا دکتر دیگه مشورت کنید

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
من بودم نگهش میداشتم چون شاید در اینده درمانی بیاد و زنده نگهش دارم ارامش بیشتری داشتم  و اگه ق ...

اینده خیلی درخشانه؟ کمبود دارو هست رفتیم به چندصد سال قبل انگار

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
گلم وضعیتش خیلی حاده

فقط با اکسیژن نفس میکشه؟

یعنی بدون اکسیژن‌ نمیتونه نفس بکشه؟

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

به نظرم اون بچه وقتی بزرگ بشه زندگی براش خیلی سخت و عذاب دهنده است 

و شما تا کی میتونید ازش مراقبت کنید؟! شماهم پیر میشید 

این انتخاب خیلی سختیه 

اما به نظرم اگر زنده نمونه، آرامش خودش بیشتره 

انتخاب اخر اما با شما هست 

گلم وضعیتش خیلی حاده

نمیدونم باز هر جور  خودت میدونی ولی من اگه بودم نگهش میداشتم با این سرعتی که علم پیشرفت میکنه این احتمال هست در اینده درمانش بیاد در کنار اون من جرات قطع کردن نداشتم 

اگه خدا میخواست این بچه نیاد خود به خود اتفاقی می افتاد الان که زندست اگه من جای تو بودم با خودم میگفتم شاید حکمتی در اینده است 

بازم هر جور خودت میدونی من دل اینکه قطع کنمو نداشتم  

چند دکتر گفتن

عزیزم دکترا از ماها بهتر میدونن. یه فامیلمون بیماری پروانه از داشت نوزادش بدنش جایی میخورد زخم میشد دکتر گفت بزارید بدنش بخوره اینوراونور تمام شه اینام پتو پهن کردن همه جا مراقبتا رو چندبرابر کردن دکترگفته من بخاطر خودتون گفتم حالا میخایید بزرگ کنید الان پشبمونن از مراقبت هاشون