2777
2789
عنوان

تصمیمات گذشته

105 بازدید | 15 پست

سلام..از زندگی الانتون راضی هستین؟بتظرتون چه کاری هست که در گذشته کردین و غلط بوده؟اگه برگردین چه تصمیمی میگیریم..این تصمیم می‌تونه مربوط به انتخاب رشته و ازدواج و..باشه..من خودم اگه برگردم میرفتم رشته تجربی و پزشکی و دارو میخوندم..شاید الان به کل زندگی متفاوتی داشتم

اگه تو گذشته بمونید و اگه ای کاش کنید 

آینده رو هم از دست میدید ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

درست میگی..ی چند وقتیه خیلی به اشتباهات گذشتم فکر میکنم

جایی که میری نسبت به جایی که قبلا بوده ای ، بسیار بااهمیت تر است .... 

اشتباهات گذشته باعث شدن اونی که الان هستی ساخته بشه

اره خیلی وقته ارشدمم تموم کردم    

چرا انقدر مقاومت میکنی که نگی مهندسی چی😂

منم دقیقا شرایط شما

ترم ۳ مهندسی کامپیوترم

از رشتم متنفرم

به کنکور مجدد و پزشکی فکر میکنم هم اکنون

ولی خب میترم از انصراف و اینا

ولی خب به رشتمم علاقه ای ندارم اخه

شما نمیخوای بگی رشتته تون چی بود؟😬

واینکه نتیجه ش چی شد؟

به خاطر پی حس میکنسد نباید میومدیدی اینجا؟

چرا انقدر مقاومت میکنی که نگی مهندسی چی😂 منم دقیقا شرایط شما ترم ۳ مهندسی کامپیوترم از رشتم متنف ...

به دلایل امنیتی نگفتم  خواستی پیام خصوصی بده عزیزم. رشتتو تموم کن مدرکتو بگیر بعد کنکور مجدد بده..علتش مشخصه دارم میبینم همکلاسیام تو تجربی که تو دبیرستان ضعیفتر بودن از لحاظ درآمد و...به کجا رسیدن و من کجام!