2777
2789
سن ازدواح بالا رفته خیلی از زوحا هستن ک ۳۰ ب بالا دارن و هم سنن بعد ۳۰ ازدواج کردن

بله کاملا درسته ولی متاسفاته بعضیا از۲۵ک رد شن میگن بختمون بسته س دیگه نمیگن هرچی عاقل تر باشیم ازدواجمون مستحکمترو عاقلانه تره 

من تفکرات غالب جامعه رو گفتم وگرنه خودم باازدواج تو ین بالا مشکلی ندارم♥️اتفاقامخالف کودک همسریم

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

دقیقا 👌🏻

😘

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره اینام هست ولی صبرشم به ما میداد یا همین اول نمیومدن

انشالله بهترین بخت نصیبت میشه فقط ازخدا بخواه گلم

مثلا وقتی چند جلسه حرف میزنید و نهایتا ب توافقم رسیدی پسره یهو میگه من فعلا قصد ندارم در حالی ک اگه ...

چون میخواسته بشناستت، بعد چند جلسه فهمیده به درد هم نمی‌خورید و رفته. بعد از اینکه مثلا به نهایت رسیده یهو به فکر چیزهای دیگه میفته. بابا من کسی میشناسم که عقد میکنه بعد جدا میشه

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         
خب میتونست بگه تفاهم نداریم مگه زوریه

مثلا سیاستشونه اینجوری

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست