2821
2789

هیچکس بخته ش بسته نیس اینا خرافاته

ادم برای ازدواج یا باید خودش باکسی باشه بقصد ازدواج

یا اشناو فامیل زیادداشته باشه ورفت و امد داشته باشه یا تو اجتماع باشه مثلا شاغل باشه تا کیس موردنظر ببیندش 

بعضیام مثلا خواستگار دارن ولی یا سخت گیرن یا بدلشون نیس 

دیگه هرچیم سن بالاتر بره طالب ادم کمتر میشه

اینارو طبق عرف جامعه دارم میگما وگرنه نظر شخصیم اینه مجرد بودن شرف داره به ازدواج اشتباهی و پراز غصه و حسرت 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچکس بخته ش بسته نیس اینا خرافاته ادم برای ازدواج یا باید خودش باکسی باشه بقصد ازدواج یا اشناو فا ...

پس چرا کار ۱۰۰درصد حل میشه ولی مشکلی پیش میاد؟پس این چیه؟بخت بسته س

میگن قسمت و کار خداس 😓

نه بابا 

اینا ک من نه گفتم دست خودم بود🤭

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
چون هنوز زمان اصلیشون نرسیده و قطعا یه خیریتی داره که دیرتر اتفاق میفته

زمانش چه موقع است. دهه پنج عمرمون رو داریم سپری میکنیم ای خدا حمکتت رو شکر🤔🙄

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

چه مشکلی پیش میاد؟ 

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         
زمانش چه موقع است. دهه پنج عمرمون رو داریم سپری میکنیم ای خدا حمکتت رو شکر🤔🙄

مطمئن باش خیریت و حکمتی داره

همه ی لغو دوستی هارو زدم چون مشخص شد متاسفانه بعضیا سواستفاده گر هستن اگه کسی باهام کار داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده تا از قبل بدونم کی هست... میدونستی وقتی زمین میخوری و پامیشی و دوباره تلاش میکنی برای رسیدن به هدفت خیلی جذاب تر میشی؟ همینجوری خوب باش اصلا کم نیار تو بالاخره یه روز موفق میشی....اگه این دنیامون باعث نشه تهش به خدا برسیم اصلا برای چی به دنیا اومدیم؟   نزار مسخره کردن ها دلسردت کنه از نزدیکی به خدا... میدونستی خدا چه پاداشایی میده وقتی ببینه چیارو تحمل کردی؟ میدونستی شیطون از نقاط ضعفمون برای زمین زدنمون استفاده میکنه؟ اگه شیطون نبود از کجا میفهمیدیم چقدر ضعف داریم؟ 
ینی یهویی الکی بهم میخوره 

نه منظورم اینه که اون دلیل الکی چیه؟ مثلا چی میشه؟ 

مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم).                                                                                                                                      کاربر جدید نیستم🙌😑.                                           آنتی ناتالیست                                                         
هیچکس بخته ش بسته نیس اینا خرافاته ادم برای ازدواج یا باید خودش باکسی باشه بقصد ازدواج یا اشناو فا ...

سن ازدواح بالا رفته

خیلی از زوحا هستن ک ۳۰ ب بالا دارن و هم سنن

بعد ۳۰ ازدواج کردن

دقیقا 👌🏻

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

عزیزم شاید خیری توشه 

هیچی رو نباید زوری بخوای چون عاقبت نداره 

بعضیا هستن به ظاهر توپ و عالی و متشخص ولی بعد ازدواج میشن دیو سه سر وحشتناک و غیر قابل تحمل 

الان شاید بگی خب نهایتش طلاقه دیگه

ولی تامحردی ازین فکرا میکنی وقتی متاهل بشی جریان خیلی فرق میکنه 

دیگه طلاق ب اسونی اب خوردن نیس

زندگی پراز مشکلاته پستی و بلندی 

فک کن همسفرت ادم بدی باشه 

و توهم وابسته ش باشی 

اونوقت فکر جدایی خیلی وحشتناک میشه

در کل مبخوام بگم شاید خیری توشه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

نه منظورم اینه که اون دلیل الکی چیه؟ مثلا چی میشه؟ 

مثلا وقتی چند جلسه حرف میزنید و نهایتا ب توافقم رسیدی پسره یهو میگه من فعلا قصد ندارم

در حالی ک اگه شرایط و موقیتشو نداشتی چرا جن جلسه حرف زدی،؟؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز