سن ازدواح بالا رفته خیلی از زوحا هستن ک ۳۰ ب بالا دارن و هم سنن بعد ۳۰ ازدواج کردن
بله کاملا درسته ولی متاسفاته بعضیا از۲۵ک رد شن میگن بختمون بسته س دیگه نمیگن هرچی عاقل تر باشیم ازدواجمون مستحکمترو عاقلانه تره
من تفکرات غالب جامعه رو گفتم وگرنه خودم باازدواج تو ین بالا مشکلی ندارم♥️اتفاقامخالف کودک همسریم
به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️
به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اره اینام هست ولی صبرشم به ما میداد یا همین اول نمیومدن
انشالله بهترین بخت نصیبت میشه فقط ازخدا بخواه گلم
مثلا وقتی چند جلسه حرف میزنید و نهایتا ب توافقم رسیدی پسره یهو میگه من فعلا قصد ندارم در حالی ک اگه ...
چون میخواسته بشناستت، بعد چند جلسه فهمیده به درد هم نمیخورید و رفته. بعد از اینکه مثلا به نهایت رسیده یهو به فکر چیزهای دیگه میفته. بابا من کسی میشناسم که عقد میکنه بعد جدا میشه
مشکی جونم فراموشت نمیکنم😔(پروفایلم عکس گربمه که از دستش دادم). کاربر جدید نیستم🙌😑. آنتی ناتالیست