2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ایمیونس میدم روزی دو قاشق مربا خوری

هر شیشه که تموم شد دو سه هفته صبر میکنم بعد شیشه بعدی

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

زینک و ویتامین دی دکترش داده بود. هم خیلی کم اشتها بود هم وزنش مدت زیادی ثابت مونده بود. خداروشکر یکم بهتر شده

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

زینک و ویتامین دی دکترش داده بود. هم خیلی کم اشتها بود هم وزنش مدت زیادی ثابت مونده بود. خداروشکر یک ...

دختر منم ۲مهر ۴سالش تمومه ۱۴کیلوعه وزنی نمیگیره کلا بدخوره یه سری چیزا رو فقط خوب میخوره یعنی هرچی هم بهش بدم وزن درستی نمیگیره

میشه بگین چند کیلوعه؟ من کیدی کر دادم الانم نئو زینک دارم میدم قبلا سانستول دادم

قدش ۱۰۴ وزنش ۱۴ کیلو و نیم ۴ سال و دوماهشه،اگه فاصله بین زینک و ویتامینش بیوفته زیر چشاش گود میشه و پاهاش خیلی شدید پوسته میشه...غذاهم ک از اول بدغذا بود الان دیگه ب اجبار و برحسب اینکه گشنگی و درک میکنه و اونم با با جیغ و گاها داد میخوره وگرنه سه روزم غذا نخوره عین خیالش نیس،،

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 15 دقیقه پیش
2791
2779
2792