2777
2789
دختر منم ۲مهر ۴سالش تمومه ۱۴کیلوعه وزنی نمیگیره کلا بدخوره یه سری چیزا رو فقط خوب میخوره یعنی هرچی ه ...

عزیزم دکتر به من گفت بچه ها پایان 4 سالگی 16 کیلو رو باید رد کرده باشند. منم پسرم 3 سال و نیمشه 15 کیلوئه نمیدونم تا چند ماه دیگه که 4 سالش میشه 16 کیلو میشه یا نه قدشون مهمتره بالای 100 باید باشه

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

قدش ۱۰۴ وزنش ۱۴ کیلو و نیم ۴ سال و دوماهشه،اگه فاصله بین زینک و ویتامینش بیوفته زیر چشاش گود میشه و ...

عزيزم به بچه تون سعي كنين روزي سه چهار تا مغز بادوم و دو تا تخم بلدرچين آب پز هم بدين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدش ۱۰۴ وزنش ۱۴ کیلو و نیم ۴ سال و دوماهشه،اگه فاصله بین زینک و ویتامینش بیوفته زیر چشاش گود میشه و ...

ای بابا خیلی سخته واقعا حالا نهال ماکارانی و ماهی و جوجه کباب اینا دوست داره ابگوشتم میخوره ولی خودم بهش میدم اگر خودش غذا بخواد بخوره میکه برنج خالی خورشت ایناسو نمیخوره

عزیزم دکتر به من گفت بچه ها پایان 4 سالگی 16 کیلو رو باید رد کرده باشند. منم پسرم 3 سال و نیمشه 15 ک ...

خب وزنش خوبه که درسته قد دختر منم بلنده اما وزنی نمیگیره 

مولتی ویتامین کیندر بخر عالیه

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

دختر منم نزدیک ۱۴ تاس کمتر نباشه بیشتر نیست ۳ سال و ۱۰‌ماهشه گرم ب گرم میاد بالا همه کار کردم تقویتیم دادم همینه دیگه چ کنم دیگه 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
عزيزم به بچه تون سعي كنين روزي سه چهار تا مغز بادوم و دو تا تخم بلدرچين آب پز هم بدين

میخوره گلم مخصوصش همسرم بلدرچین تخم گذار خریده ک ارگانیک باشه تخم بلدرچینا ولی بازم باید شربتشو با فواصل منظم بدم 

ای بابا خیلی سخته واقعا حالا نهال ماکارانی و ماهی و جوجه کباب اینا دوست داره ابگوشتم میخوره ولی خودم ...

دختر من ابگوشت و خیلی دوست داره تنها غذاییه ک خودش میخوره ولی باقی غذاها رو باید دهنش بذارم جدیدا ک‌میگه گوشت نمیخوام..ولی عین دختر شما خودش بخواد بخوره فقط برنج خالی با ماست