2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتها آوره یا تپل میکنه؟

اشتها اوره تپل هم میکنه اما ن تپل شل و ول هاااا بدنش تپلی سفت میشه اصلا روی هوش بچه هم اثر داره خیلی عالیه

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
دختر من ابگوشت و خیلی دوست داره تنها غذاییه ک خودش میخوره ولی باقی غذاها رو باید دهنش بذارم جدیدا ک‌ ...

درسته چیکار کنیم دیگه مادر همینه همش باید حرص خورد باز انشاءالله سلامت باشن هیچی هم بهتر از سلامتی نیست

جدی خیلی خوبه خب چقدر باید بهشون داد؟

روی جعبه نوشته من چون پسرم کوچیکتره فعلا۳میل با سرنگ میدم قیمتش هم تو تهران سمت ما۸۱۵۰۰ هست تو فککنم ۵میل باید بدی

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
روی جعبه نوشته من چون پسرم کوچیکتره فعلا۳میل با سرنگ میدم قیمتش هم تو تهران سمت ما۸۱۵۰۰ هست تو فککنم ...

اهان درسته باشه ممنون از راهنماییت عزیزم لطف کردی🧡

سلام عزیزم دخترمن۲سال۴ماهشع میشه بهش بدم 

اره چرا نمیشه من خودمم میخورم واسه صورت خوبه لپ میاری

خداخیرتون بده گلم

قوربونت فقط این شربتو شرو. میکنین ممکنه ۱۰روز تا۲هفته اشتهاش از اینی ک هس کمتر میشع اما بد۲هفته ضعف میکنه هرچی بدی سیر نمیشع