2777
2789
عنوان

خرجی خونه

411 بازدید | 23 پست

گل بانوها شما چطوری از شوهراتون پول میگیرین یا چطوری و چقد بهتون پول میدن. واسه خرج  ن ها منظورم پولیه ک واسه خودتون باشه. من شوهرم همه وسایل و مواد غذایی الزم را خودشون میخرن منم کارمندم فقط یه کارت با یه مبلغی بهم دادن که ان  را فقط صرف خریدهای که از طرف من برای خونه باشند میکنم مثلا یوقت میوه فروشی یا پارچه لباسی اینا مرسییییییییییییییییی

میرم سر کیفش هرچقدر بخوام بر میدارم😐

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم کارمندم  و هرچی بخوام می خرم هر وقت لازم داشته باشم چه با پول خودم چه پول شوهرم تو خونه ما زیا در قید اینکه کی خرج کرد چقدر خرج کرد نیستیم ممکن هست یه ماه زیاد خرج کنم یک ماه خرج چندانی نداشته باشم

ی بار کم ی بارزیاد بستگی ب بازارش داره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

پول شما چی میشه! 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خب چرا باید یه پولی بهت مال خودت باشه؟

پول هر دوتون مال همه دیگه و باید با اجازه هم دیگه خرج بشه

حالا هر مدلی کع خودتون توی زندگی توافق کردین

به نظر من کع یه زندگی مشترک این شکلیه

💃💃💃💃

حقوق جفتمون می ریزیم تو یه کارت مشترک تمام هزینه ها از همونه، آخر ماه شوهرم فیش حقوقیش برام میفرسته، برنامه ریزی ها با منه، ۱۳ تومن قسط، بقیه اش هزینه خریدهای روتین خونه و چیزهای دیگه