گل بانوها شما چطوری از شوهراتون پول میگیرین یا چطوری و چقد بهتون پول میدن. واسه خرج ن ها منظورم پولیه ک واسه خودتون باشه. من شوهرم همه وسایل و مواد غذایی الزم را خودشون میخرن منم کارمندم فقط یه کارت با یه مبلغی بهم دادن که ان را فقط صرف خریدهای که از طرف من برای خونه باشند میکنم مثلا یوقت میوه فروشی یا پارچه لباسی اینا مرسییییییییییییییییی
منم کوتاهی نمیکنم خرج لباس بچه هاو خریدهای دیگه میکنم بینمون فرقی نیس فقط بحثم اینه که خرجی شوهر به ...
من که سرکار نمیرم شوهرمم حقوق چندانی نداره ولی ماهی500میده برای خودم هر چی میخام بگیرم. خرج خونم توی یه کارت دیگه دست منه. در کل همه حقوقش دست منه.وای اون 500رو میگیرم برا خرج آرایشگاه رفتنم
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)