sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 عنوان بلاگری 595 بازدید | 40 پست بچه ها بنظرتون درآمد بلاگری حلاله؟ من حساسم رو اینکه درآمدم حلال باشه....گفتم اینستاپیجمو پابلیک کنم عکسامو ....تبلیغ مانتو وروسری ولوازم آرایش قبول کنم....ولی میترسم حرام باشه....اخه حس میکنم تعرفه هاشون منصفانه نیست مثلا شنیدم کمترینشون برای هرتبلیغ حداقل ده میگیرن.....نظرتوتو میگید خانوم گلا🌹 1400/03/24 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آساخانم عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 6714 چندتا فالور داری إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️. چون به چيزى اراده فرمايد بى درنگ موجود مى شود 💗
بانو_رخساره عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 3962 یه روز اینقدر تعداد بلاگر ها زیاد میشه که ، اونایی که بلاگر نشدن معروف میشن ... تایپک معجزات علمی قرآن !. در کجای این جهانیمفتبارک الله احسن الخالقینسی دقیقه بعد از مرگ !Dna و شگفتی های بدن انسان !چند آیه به فارسی روان ..! .... علم یا توّهم ...!... داستان.... پنج سوالی که کفر می دانستیمفلسفه و خدا ......در صورت تعلیقی میتونید تایپک هارو از امضا بخونید ..
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 مرسی که جواب منو نمیدید چیزای دیگه میگید😂😁🤗
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 کلا از بلاگری خوشم نمیاد کل زندگیشون کف اینستاس فقط عکسای خودمو....نمیخوام که همش دمبه دقیقه استوری بذارم منم اونجوری دوس ندارم😊ولی بعضیاشون بی حاشین فقط عکس خودشونو میذارن اونجوری دوست دارم
ملکه،توت،فرنگی عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 394 فقط عکسای خودمو....نمیخوام که همش دمبه دقیقه استوری بذارم منم اونجوری دوس ندارم😊ولی بعضیاشون بی حا ... آهاچندتا فالور ذارید
venoos1981 عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 34172 فقط عکسای خودمو....نمیخوام که همش دمبه دقیقه استوری بذارم منم اونجوری دوس ندارم😊ولی بعضیاشون بی حا ... مگه بهت تبليغ ميدن كه دنبال حروم و حلال پولشي زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 منم خیلی دوست دارم بلاکر بشم نمیدونم چحوری 😐 منم کلا دانشجوئم سرم شلوغه ولی دوس دارم پیجم پابلیک باشه هرازگاهی تبلیغ بگیرم....ولی یک کم استرس دارم....تازه دوست ندارم آشناهامونم فالو کنم ولی محبورم 😂😂😆😆😆
fadaiiiiiiiii عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 7626 مرسی که جواب منو نمیدید چیزای دیگه میگید😂😁🤗 اگه منصفانه باشه جرا کنه به هرحال تو هم براش وقت میزاری نت میزاری زبون بریزی از این داستان و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
sooratiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 492 مگه بهت تبليغ ميدن كه دنبال حروم و حلال پولشي اگه پیشنهاد بدن میخواسم بدونم درامدش حلاله یانه😊😊چون یکی ازدوستامم این کارو انجام میدن راهنماییم میکنن فالور زیاد دارن
سرحدی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 2926 عزیزم دوست من ۳۰۰تومن بابت تبلیغ میگیرهی کالا هم از اون پیجک تبلیغ میکنه رایگان بهش میرسهکار سختیه بلاگریتولید محتوا مهمه فعالیت ب موقع مهمه نگه داشتن فالورا مهمهصبور باید باشی کلی فحش میخوری