2777
2789
عنوان

پا بزرگ😭

2582 بازدید | 37 پست

دوستان من سایز پام ۴۱_۴۰

خیلی خجالت میکشم دیدید همه کفش فروشا پسرای جوونن سایز پاتو میگی چشماشون گرد میشه 

همه کفش قشنگام تا ۴۰ دارن ک قالبشون کوچیک 

از کفش بگذریم من از اندازه پام خجالت می‌کشم بقیه ببینن مسخره کنن همش پاهامو قایم میکنم و جوراب میپوشم با اینکه پاهام زشت نیس فقط درازه😭 حالا بعدا حامله شم ک دیه پاهام بزرگ تر میشه😭😭

بدتر از اون اینه ک قدم ۱۷۵ و ازش متنفرم و همه کفشام لژدار😭

چه کنم من با این زندگی نکبت وار🥺

الهی😂😂کاری نمیشه کرد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اشکال نداره هر کسی یه شکلی هست خودتو عذاب نده برا چیزی که عوض نمیشه جاری من شماره پاهاش ۴۰ هست من ۳۸ بعد خواهر شوهرم ۳۶ گاهی کفش اندازش ندارن از مغازه کودک ها اسپرت میگیره😅😅

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه چیز جالب میگم همین الان امتحان کنید.... اندازه کف پا هر کسی از از آرنج تا مچ دستشه.... پاتونو بذارید بین آرنج و مچ ببینید دقیقا اندازس😎😎😎😎😎😎😎

بازم بلدم خواستید بگم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز