2777
2789
عنوان

پا بزرگ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2582 بازدید | 37 پست

من یبارم سر این قضیه خجالت نکشیدم مگه خجالت داره وا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

منم پاهار بزرگه سایز پام ۳۹ ولی ۳۸ هم میخوره 

لاک قرمز میزنم خیلی خوشگل میشه 

همیشه جوراب رو فرشی میپوشم و کلا جوراب اسپرت ساق کوتاه پارو جمع و جور نشون میده 

کفس های بزرگ و سنگین نمیخرم چیزای سبک و جمع و جور میخرم

چکمه یا نیم بوت هم خیلی خوشگله بزرگی پا به چشم نمیاد

همیشه ام تو مغازه میگم سایز ۳۸ دارین؟میاره برام میپوشم یکم میگم نه کوچیکه بزرگ ترشو بیارین😁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید خدا رو به خاطر قد بلند و اندازه پای متناسب با قدتون شکر کنید

اگر پاهاتون کوچیکتر بود که دیگه تناسب نداشت با بدنتون

الانم اکثر مغاره های چرم یا برندهای معتبر تا سایز ۴۲ دارن وبرای سایزهای بالاتر سفارش میگیرن

خیلی از مغازه های معمولی هم تا سایز ۴۲ دارن پس غصه الکی نخورید

انقدر تا آخر عمر غصه داریم که بخوریم 

حداقل غصه الکی نخوریم

عزیزم طبیعیه اندازه پا متناسب با قد آدمه اونیکه چشاش گرد میشه از نادونیه خودشه دیگه قد 175بایدم 41ب ...

قبول دارم کاملا حرف شما رو. البته من برعکس هستم قد بلند و پای کوچیک و این باعت ناراحتیه😐

منم همینطور مشکلو دارم نه اینکه خجالت بکشما ولی خیییلی سخت کفش پیدا میشه برام و اگه پیدا بشه هم بیشتر مدل مردونه اس بخاطر همین همیشه در عذابم برا کفش خریدن شما جایی رو پیدا نکردین که اینترنتی سایز بزرگ داشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز