وای تورو خدا الان دست از سرش بردار بدار زندگیشو بکنه پیش دعانویسم نرو چون اگه اون طرف محرم باشه اصلا زندگیش خراب نمیشه زندگی خودت خراب میشه...چطوری اینقدر خیانت کردی که اون نفهمیده معلوم هست با چند نفر رابطه جنسی داشتی؟نکنه از اونایی بودی که پول میگرفتی بعد رابطه؟🤔😐
همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام: سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
دست صحبت کن اینچه حرفیه میزنی متاسفم برای طرز فکرت
مگه چطوری حرف زدم تو متاسفی😏برو توبه کنو دست ازین کارات بردار چجوری میخای جواب بدی اون دنیا...خدا زنایی مثل تورو به خاک سیاه بنشونه مردارو از راه بدر میکنین
همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام: سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
شما خودت از همه بدتری اینطوری مغلطه میکنی منراهنمایی خواسمبلد نیسی نیا
واقعا که هنوز داری زبون میزنی مگه از تو بدترم هست تو دنیا ..راهنمایی واسه چی میخای که زندگی اونم خراب کنی
من با زندگی کسیکار ندارمبرا خودمراهنمایی خواستم
ببخشید قصد ناراحت کردنتو نداشتم یهو اعصابم بهم ریخت...برو پیش مشاور یه کاری کن زندگی قبلتو فراموش کنی برو ورزش باشگاه کار موردعلاقتو ادامه بده کتاب بخون بیشتر از همه به بچت برس از همه نظر
همش بیرونم سر گرمم دوتا بچه دارم ولی نمیدونم چرا تامیفهمماونخوشحال هست یا میره مسافرت با زنش عصبی ...
یه کاری کن اون اصلا برات مهم نباشه توهم میتونی کاری کنی که خوشحال باشی با بچهاتو همسرت ولی باید اول خودت بخوای تا بتونی اصلا به کارای گدشتت فکرنکن همونطوری فکرکن که به بچهات گفتی اون بده خودتم اونطوری فکرکن ..یه چیز دیگه مگه همدیگرو میبینین همسر سابقت
همش بیرونم سر گرمم دوتا بچه دارم ولی نمیدونم چرا تامیفهمماونخوشحال هست یا میره مسافرت با زنش عصبی ...
اگه کسی از اشناهاتون میاد میگه اره اون الان مسافرته اون خوشبخته بگو مهم نیست برام اون زندگی خودشو داره من زندگی خودمو ،از زندگی الانت سعی کن لذت ببری گدشتتو فراموش کن ،اسی عکس پروفایلتم عوض کنی بهتره اشنایی کسی نشناستت