2777
2789
عنوان

سوال‌مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 127 پست
خیلی حالم‌بده  ۱۲‌سال باهاش‌زندگی میکردم بهش خیانت میکردم از اخر با دوتا بچه‌ولم‌کرد رفت نتونس ...

تو واقعا ی آشغال ب تمام معنایی چطور دلت میاد برا زندگی کسی دعا بگیری تو یزیدی؟یزیدم حتی دعا نویسی نمیکرد واقا حیف اون بچه هات ک ب تو میگن مادر.عاقبت بخیر نمیشی هرکی برا زندگی کسی دعا بگیره جادو کنه خوشبخت نمیش هیچوق ببین کی بهت گفتم

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞
واقعا برای همچین زنایی متاسفم کثافتین شوهر منم نمیدونم با کدوم هرزه ای دقیقا مثه تو میحرفه ک اینجور ...

الهی😭خدایا درد خیانت رو ب هیچ زن و مردی نشون نده

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنسی ولی هیج وقت ابرومو نبرد همیشه من مقصرم‌ زنم‌تقصیرنداره

چرا اینجا گفتی زنم تقصیر نداره انگاری که مردی

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
نه همش عذابم‌میده ولی من همش استوری میذارم‌که خوشبختم‌پول میدم‌بریم‌بیرون‌استوری میذادم‌فامیلش ببینه ...

یچیز بگم استارتر تو این دنیا از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری ....زمین گرده ...اگ تو این دنیاهم تقاص دل شکستنو ندی تو اون دنیا قشنگ پس میدی من از تو خیلی کوچیک ترم فقط ۲۳ سالمه ولی انسانیتم از تو بیشتره 🤲🤲🤲خدا خودش بهت نظر کنه فقط همین

مگه نمیگی مهریمو داد طلاقم داد  پس چجوری میگب با مهریه اذیتش میکنم؟

تو دادگاه حاظر نمیشدم‌ از اخر قبول کرد مهریمو قسطی بده ۱۰۰ تومن اول داد بقیبش از ۴ سال دیگه سالی یک‌سکه

ولی من نمیدونم زنش با بچم‌خوب رفتاری میکرد یه مدت انداختم‌بچمو پیشش تا شاید زنش بره ولی به‌بچم‌محبت میکرد از من‌بدش میومد اوردمش پیش خودم‌نذاشتم‌زنگ بزنه باباش عی از باباش بد گفتم الان‌بچم‌از باباش متنفر شده دیروز با گوشب دختر برادرش زنگ زد روز دخترو تبریک‌ بگه بچم‌گفت برو پیش زنت‌دیگه به من زنگ نزن پولمونو بدع‌فقط

ولی من نمیدونم زنش با بچم‌خوب رفتاری میکرد یه مدت انداختم‌بچمو پیشش تا شاید زنش بره ولی به‌بچم‌محبت ...

اهل کجایی؟