ن۶ اشناها این سایت رو ندارن ولی خب نمیتونم وقتی باهاشونصحبت میکنم ناخوداگاه می پرسم هادی با ز ...
چند سالشه شوهر سابقت؟نمیتونی چندوقتی دور شی مثلا بری مسافرتی جایی با خانوادت تا اونطوری شاید فراموش کنی؟
همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام: سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
😂😂خب خودت داری باعث اذیت خودت میشی ...دوستش داری هنوز واسه همون جویای احوالش میشی🙂
همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام: سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
عزیزم تاپیک هاتو خوندم خیلی برات ناراحت شدم ان شالله خداوند بهت آرامش بده ،بهت نگاه کنه ودر توبه رو برات باز کنه برای هممون باز کنه خلاصه هرکدوم به یه گناهی گرفتاریم
چکار کردی شوهرت رفتارش بهتر نشد
قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه
واقعا برای همچین زنایی متاسفم کثافتین شوهر منم نمیدونم با کدوم هرزه ای دقیقا مثه تو میحرفه ک اینجور ...
دقیقا مثل من بخدا عین دیونه ها شدم خدا لعنت کنه همچین زنایی که زندگی مارو میپاشونن به قرآن دوماهه فهمیدم زندگیم جهنمه 😔😔
دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....! تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!