2777
2789
عنوان

سوال‌مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 127 پست
ن۶ اشناها این سایت رو ندارن  ولی خب نمیتونم وقتی باهاشون‌صحبت میکنم ناخوداگاه می پرسم هادی با ز ...

چند سالشه شوهر سابقت؟نمیتونی چندوقتی دور شی مثلا بری مسافرتی جایی با خانوادت تا اونطوری شاید فراموش کنی؟

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
چند سالشه شوهر سابقت؟نمیتونی چندوقتی دور شی مثلا بری مسافرتی جایی با خانوادت تا اونطوری شاید فراموش ...

۳۵ مسافرت زیاد میرم الانم شمالم ولی خب خودم کرم دارم جویای زندگیش میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۵ مسافرت زیاد میرم الانم شمالم ولی خب خودم کرم دارم جویای زندگیش میشم

😂😂خب خودت داری باعث اذیت خودت میشی ...دوستش داری هنوز واسه همون جویای احوالش میشی🙂

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
😂😂خب خودت داری باعث اذیت خودت میشی ...دوستش داری هنوز واسه همون جویای احوالش میشی🙂

اره دوسش دارم‌ولی اون‌دیگه نداره یکی دیگه رو داره  براهمین دیوونه میشم

ولی من نمیدونم زنش با بچم‌خوب رفتاری میکرد یه مدت انداختم‌بچمو پیشش تا شاید زنش بره ولی به‌بچم‌محبت ...

وای تروخدا بخاطر خودتم که شده بچه رو اینجوری بد تربیت نکن

اون گناهی نداره بچه طفل معصوم تو داری نعمت پدر بخاطر خودخواهیت ازش میگیری و کلی عقده و کینه تو دلش میمونه

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

عزیزم تاپیک هاتو خوندم خیلی برات ناراحت شدم ان شالله خداوند بهت آرامش بده ،بهت نگاه کنه ودر توبه رو برات باز کنه برای هممون باز کنه خلاصه هرکدوم به یه گناهی گرفتاریم 

چکار کردی شوهرت رفتارش بهتر نشد

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
واقعا برای همچین زنایی متاسفم کثافتین شوهر منم نمیدونم با کدوم هرزه ای دقیقا مثه تو میحرفه ک اینجور ...

دقیقا مثل من بخدا عین دیونه ها شدم خدا لعنت کنه همچین زنایی که زندگی مارو میپاشونن به قرآن دوماهه فهمیدم زندگیم جهنمه 😔😔

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!