2777
2789
عنوان

سوال‌مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 127 پست
مشهد😔

فقط میتونم بگم امام رضا بدادت برسه شفاعتتو کنع الهی...چون تو واقا  نمیتونم دیگ کلماتو بیان کنم برای موجود پلید درون تووو 

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞
میگم به همه‌گفت‌من‌ مقصرم‌زنم‌تقصیر نداره 

اهان گفتش جا مونده بودش

بنظرم پیش مشاور خوب برو و اینکمه خودت بخواه تغییر کنی

اینطوری وقتی تکلیفت با خودت معلوم نیست مزه زندگی نمیچشی

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تورو خدا الان دست از سرش بردار  بدار زندگیشو بکنه پیش دعانویسم نرو چون اگه اون طرف محرم باشه اصلا زندگیش خراب نمیشه  زندگی خودت خراب میشه...چطوری اینقدر خیانت کردی که اون نفهمیده معلوم هست با چند نفر رابطه جنسی داشتی؟نکنه از اونایی بودی که پول میگرفتی بعد رابطه؟🤔😐 

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
دست صحبت کن این‌چه حرفیه میزنی متاسفم برای طرز فکرت

مگه چطوری حرف زدم تو متاسفی😏برو توبه کنو دست ازین کارات بردار چجوری میخای جواب بدی اون دنیا...خدا زنایی مثل تورو به خاک سیاه بنشونه مردارو از راه بدر میکنین

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
مگه چطوری حرف زدم تو متاسفی😏برو توبه کنو دست ازین کارات بردار چجوری میخای جواب بدی اون دنیا...خدا ز ...

شما خودت از همه بدتری اینطوری مغلطه میکنی من‌راهنمایی خواسم‌بلد نیسی نیا 

شما خودت از همه بدتری اینطوری مغلطه میکنی من‌راهنمایی خواسم‌بلد نیسی نیا

واقعا که هنوز داری زبون میزنی مگه از تو بدترم هست تو دنیا ..راهنمایی واسه چی میخای که زندگی اونم خراب کنی 

واقعا که هنوز داری زبون میزنی مگه از تو بدترم هست تو دنیا ..راهنمایی واسه چی میخای که زندگی اونم خرا ...

من با زندگی کسی‌کار ندارم‌برا خودم‌راهنمایی خواستم

من با زندگی کسی‌کار ندارم‌برا خودم‌راهنمایی خواستم

ببخشید قصد ناراحت کردنتو نداشتم یهو اعصابم بهم ریخت...برو پیش مشاور یه کاری کن زندگی قبلتو فراموش کنی برو ورزش باشگاه کار موردعلاقتو ادامه بده کتاب بخون بیشتر از همه به بچت برس از همه نظر

ببخشید قصد ناراحت کردنتو نداشتم یهو اعصابم بهم ریخت...برو پیش مشاور یه کاری کن زندگی قبلتو فراموش کن ...

همش بیرونم سر گرمم دوتا بچه دارم‌ ولی نمیدونم چرا تامیفهمم‌اون‌خوشحال هست یا میره مسافرت با زنش عصبی میشم روانم بهم‌میریزه

همش بیرونم سر گرمم دوتا بچه دارم‌ ولی نمیدونم چرا تامیفهمم‌اون‌خوشحال هست یا میره مسافرت با زنش عصبی ...

یه کاری کن اون اصلا برات مهم نباشه توهم میتونی کاری کنی که خوشحال باشی با بچهاتو همسرت ولی باید اول خودت بخوای تا بتونی اصلا به کارای گدشتت فکرنکن همونطوری فکرکن که به بچهات گفتی اون بده خودتم اونطوری فکرکن ..یه چیز دیگه مگه همدیگرو میبینین همسر سابقت

همش بیرونم سر گرمم دوتا بچه دارم‌ ولی نمیدونم چرا تامیفهمم‌اون‌خوشحال هست یا میره مسافرت با زنش عصبی ...

اگه کسی از اشناهاتون میاد میگه اره اون الان مسافرته اون خوشبخته بگو مهم نیست برام اون زندگی خودشو داره من زندگی خودمو ،از زندگی الانت سعی کن لذت ببری گدشتتو فراموش کن ،اسی عکس پروفایلتم عوض کنی بهتره اشنایی کسی نشناستت

یه کاری کن اون اصلا برات مهم نباشه توهم میتونی کاری کنی که خوشحال باشی با بچهاتو همسرت ولی باید اول ...

نه ولی با زنداداشش و دخترخاله هاش حرف میزنم گاهی وقتها خب از اونا میپرسم

اگه کسی از اشناهاتون میاد میگه اره اون الان مسافرته اون خوشبخته بگو مهم نیست برام اون زندگی خودشو دا ...

ن۶ اشناها این سایت رو ندارن  ولی خب نمیتونم وقتی باهاشون‌صحبت میکنم ناخوداگاه می پرسم هادی با زنش خوبه؟چکار میکنن؟مخصوصا الان‌فهمیدم میخواد براش عروسی بگیره خیلی حالم بده هی با بچهها تهدید میکنم‌که‌بیا بگیربعضی وقتها به همین‌بهونه زنگ میزنم فحش میدم‌اونم میگه لیاقت نداری بیار بده بچه هارو ولی نمیدم  نمیدونم‌چکار کنم هر کار کردم‌برگرده دعوتش کردم‌توخونه براش ارایش کردم‌لباس پوشیدم‌تحریک بشه ولی بی محلی کرد رفت