2777
2789
عنوان

سوال‌مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 127 پست
نه فقط این‌نبود بااین‌۴ سال اخر اشنا شدم😔 موقع دادگاها بااینکه انداختمش زندان عذابش دادم‌شکایت راب ...

حتما برو مشاوره 

اگه واقعا دای حرفارو جدی میگی تو بیماری حتما برو که بدتر از این نشی با درددلم چیزی درست نمیشه

بدون امضا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد کردم چندساله رابطه داشتم‌ولی الان میفهمم خیانت میکنه بهم‌ولی من‌نمیتونم‌چیزی بگم‌چون ابروم‌میره ...

ابرو

تناقض داره

با عکس رو پروفایل 

حالا هر چی

عمر مون داره میگذره

داریم کم کم پیر می شیم

پس کی باید

بزرگ شیم 

کی باید قد علم کنیم 

کی باید خودمون رو از پرتگاه نجات بدیم

الان وقتش هست

الانه

که باید رشد کنی

شکوفا شی

خوبی ها ی دنیا رو برای خودت کنی

از همسر سابق ت دست بکش 

همسر فعلی ت خوب نیست

سعی کن باهاش مشکل رو حل کنی 

عزیزم نباید همه چیز رو حی و حاضر بخوای

هر جا مشکلی پیش بیاد

یه خرده به خودت سختی ندی

سریع به طناب کمک این و اون دست بیندازی 

تو اون زندگی حوصله نداشتی

دلت با این همسر فعلی خوش بود

حالا اینجا مشکل خوردی می خوای بری سمت اون

به خودت بیا

خودت بزرگی

خودت الان باید تکیه گاه بچه هات باشی

نه ویلان و سرگردان 

که حالا از کی کمک بگیرم 

به خرده شکیبا باش

تاب و تحمل ت رو ببر بالا

اینها رو باید یاد بگیری از زندگی

اون زندگی   باد نگرفتی

الان یاد بگیر

یاد نگیری همینه

دوباره دوباره

آزمون میدی 

تا خلاصه شکیبا شی

اخه اون حق‌منه‌چرا باید بده پیش اون زنیکه من ۱۲ سال زنش بودم‌بچه‌اوردم

اون بنده خدا هم ۱۲ سال میگه تو زنشی مادربچهاشی حقشی چرا وقتی من خیانت نمیکنم جونم پا زندگیم میزارم زنم برعکس کرد 

عزیزم من قصد سرزنش کردن و قضاوت کردن ندارم اگر الان این حرف زدم فقط بخاطر این بود ک اون بنده خدا ازدواج کرده زنش چ گناهی کرده اخه 

بیخیال توروخدا 

خدا میبخشه ما بنده هاش چکاره ایم ازش بخواد ارامش و اسایش بهت میده دنبال دعانویس و... نباش چون ببین اسایش از خودت گرفتن 

خدایییی خییییلی مرد بوده هرکی بود تو اون مردو زنده نمیزاشت برید خداتونو شکر کنید کار ب کارش نداشته ب ...

زد هم منو هم‌اونو‌تاندون دستم پاره شد رفتم‌پزشک قانونی ازش شکایت‌کردم‌اون‌بدبختم‌بخاطر آبروش چیزی‌نگفت‌منم از فرصت استفاده کردم‌ازش حق طلاق گرفتم

چرا من هیچی نمیفهمم😐

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
نه همش عذابم‌میده ولی من همش استوری میذارم‌که خوشبختم‌پول میدم‌بریم‌بیرون‌استوری میذادم‌فامیلش ببینه ...

عزیزدلم اول توبه کن 

دوم از خدا بخواه ارامش بهت بده

سوم دست از دعانویس بردار ک دلت رو سیاه تر افکارت رو کدرتر میکنه ارامشت رو میگیره 

چهارم برا همسر سابقت ارزو خوشبختی کن برا خوشبختیش و اینک تورو ببخشه نماز بخون دعا بخون انشالله ک ایشون هم میبخشه 

اول خدا ببخشه بعد شوهرت 

بقیه چکارن 

فقط حواست باشه همینطور ک تو از خیانت شوهرت رنج میبری نشین زیر پای شوهرسابقت ک دل زنشو هم بلرزونی اونوقت طلب بخشش از دونفر باید بکنی ک سخت تر میشه