2777
2789
عنوان

سوال‌مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 127 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حالم‌بده  ۱۲‌سال باهاش‌زندگی میکردم بهش خیانت میکردم از اخر با دوتا بچه‌ولم‌کرد رفت نتونس ...

بشین چنتا قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین خود به خود میفهمی چخبره و سعی میکنی ادم خوبی بشی.اخرش که چی همه میمیریم 

چرا خیلی خوشبخته کل خانوادش میگن‌زنش خیلی خوبه ۱۴ سال ازش کوچیکتره ولی همه رو عاشق خودش کرده‌😔

خوشبختی حقشه خانم. شما که نتوستی خوشبختش کنی اگه دوستش داری بذار دیگری خوشبختش کنه. من خودم هیچوقت حتی با یک نگاه به شوهرم خیانت نکردم ولی اینقدر دوستش دارم بعضی وقت ها بهش میگم اگه منو دوست نداری برو با کسی که احساس میکنی خوشبختت میکنه. انسان یک بار زندگی میکنه و حق هم داره که خوشبخت بشه. شما هم اگه دوستش داری بذار طعم خوشبختی رو بچشه

[QUOTE=194770008]اگر میخوای بخشیده بشی حداقل بزار الان زندگیش بکن توام سعی کن زندگی جدیدت رو بسازی به این فکر کن همو ...[/QUOاخه همه‌جیش خوب بود چیزی کم نداشت من‌خوشی زد زیر دلم‌ابروشو پیش کل‌خانواده هامون  دوستاش محل بردم

عقد کردم چندساله رابطه داشتم‌ولی الان میفهمم خیانت میکنه بهم‌ولی من‌نمیتونم‌چیزی بگم‌چون ابروم‌میره ...

خب کسی که میاد با شخصی ازدواج میکنه که خودش خیانت کار با خودش میگه پس لابد از نظرش عیبی نداره دیگه

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
بخاطر این خیانت کردی

نه فقط این‌نبود بااین‌۴ سال اخر اشنا شدم😔

موقع دادگاها بااینکه انداختمش زندان عذابش دادم‌شکایت رابطه نامشروع کرد ازم ولی موقع دادگاه شکایشو پس گرفت مهریمم داد طلاقم داد

[QUOTE=194770008]اگر میخوای بخشیده بشی حداقل بزار الان زندگیش بکن توام سعی کن زندگی جدیدت رو بسازی ب ...

خب دیپه پس الان راحتش بزار حداقل

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
شوهر الانت چ جوریه؟راضی هستی؟ بیخیالش شو گناه داره 

نه همش عذابم‌میده ولی من همش استوری میذارم‌که خوشبختم‌پول میدم‌بریم‌بیرون‌استوری میذادم‌فامیلش ببینه  فک کنن خوشبختم