2777
2789
عنوان

سوال‌مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 127 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میخوای بخشیده بشی حداقل بزار الان زندگیش بکن

توام سعی کن زندگی جدیدت رو بسازی به این فکر کن همون موقع که بود لابد دوست داشتنی نبوده که تو رفتی سمت یکی دیگه خب

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
واقعا متاسفم برات. زن های اینطوری دست شیطان رو هم از پشت بستن😤😤😤😤لعنت بفرست بر شیطان. اون بنده خ ...

چرا خیلی خوشبخته کل خانوادش میگن‌زنش خیلی خوبه ۱۴ سال ازش کوچیکتره ولی همه رو عاشق خودش کرده‌😔

نمیگی این همه مدت عذابش دادی خیانت کردی حرف از حق و حقوق میزنی؟همینکارو شوهرت باهت میکرد جهیزیتم میگ ...

ولی هیچ کار نکرد حتی پولم‌میداد بهم‌اون‌حتی لباساشو هم‌نبرد همین‌عذابم‌میده

خب اونموقع ک خیانت میکردی باید فکر این روزاشم میکردی ک یه روز از عذاب وژدان میمیری

چشمات قشنگ ترین سیاهیِ سرنوشتمه :)🖤🥀
عوضی از چه جهت باهاش نامزدی 

عقد کردم چندساله رابطه داشتم‌ولی الان میفهمم خیانت میکنه بهم‌ولی من‌نمیتونم‌چیزی بگم‌چون ابروم‌میره به همه الکی گفتم‌پلیسه پولداره بی عیبه چه غلطی بکنم

😑😑😑😑زندان هم انداختیش چ زنی هسی توووو....وای توبه کن توروخدا چجوری میخای جواب پس بدی هم تواین دنیا هم اون دنیا.