2777
2789
عنوان

۲۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست
اره بی عرضی و بی لیاقتی هست

دیگه اگه میخواید یه زندگی خوب داشته باشید باید خیلی چیزا رو تغییر بدید که باعث لیاقت داشتن و با عرضه بودن بشه :/

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم

هیچ فرقی نداره 

چرا بااید دغدغت این باشه که یه دختر ازت خوشش بیاد؟نود درصد ادما فقط برای خالی نبودن عریضه رل زدن یا ازدواج کردن یا هرکار دیگه ای.اینده ی خیلی روشنی هم ندارن یا جدایی یا خیانت یا طلاق(همون پسرهای کوچولوی ۱۵ساله مثلا😂)

به پیشرفتتون فکر کنید ایشالا بعد از اینکه موقعیت زندگیتون اوکی شد هم فرکانس خودتون رو جذب میکنید 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
دروغ میگییییی؟؟!😱😱

ابرومونو بردی لعنتی😂

الان فک میکنن هرکی چشمش بهشون افتاده حتما داره نخ میده یا همه دخترا به فکر نخ دادنن 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
چطوری

اگه کار ندارید باید کار کنید ~

اگه تیپ ندارید به خودتون برسید البته نه از اون جلفا =|

و خیلی چیزای دیگه ..من چون شما رو نمیشناسم نمیتونم راهنمایی کنم ولی به نظرم روی اعتماد به نفس خودتون کار کنید و سعی کنید پیشرفت کنید ..روی اخلاق و رفتار هم کار کنید خوبه :/

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

ابرومونو بردی لعنتی😂 الان فک میکنن هرکی چشمش بهشون افتاده حتما داره نخ میده یا همه دخترا به فکر نخ ...

اقاا !😂😂

هر نگاهی ک نخ دادن نیس ،نگاه و عشوه و لبخند با هم خدایی دیگه نخ دادنه 

اقاا !😂😂 هر نگاهی ک نخ دادن نیس ،نگاه و عشوه و لبخند با هم خدایی دیگه نخ دادنه 

اونم نیست 

باید هممون درک کنیم که اگر دختری به روی پسری میخنده قصدش نخ دادن نیست 

عشوه هم ذاتیه هرکس زنانگی بالایی داشته باشه عشوه زیادی هم تو رفتارش دیده میشه 

اونم نیست  باید هممون درک کنیم که اگر دختری به روی پسری میخنده قصدش نخ دادن نیست  عشوه ه ...

عشوه رو میشه کنترل کرد ،نگاه های نخ دار هم همینطور ،خنده هم خنده داریم خنده 

حداقل اینجا با خودمون روراست باشیم بهتره