2777
2789
عنوان

۲۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست
عجله نکن زمان بندی خدا دقیقه

دقیقا تایم بندی و برنامه ریزی خدا حرف نداره 

چقد به این جمله معتقدم 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم

عه 😶 خب شما باید از یکی خوشتون بیاد ی کارایی رو کنید که باعث خوب بودن میشه نه تظاهر ها ! به هر حال هر کسی یه عقیده هایی داره:/

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

پسرای 15 ساله خاطر خواه دارن؟! 😂

برگام ریخت 

ببین خاطرخواهایه اونا چقد تباهن 

لاقل دختر پونزده ساله به یه بلوغی رسیده اخه کی هاطرخواهه پسر پونزده سالست 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
 کاری ندارع ،کافیه به پسرا نخ بدی ،لبخند بزن عشوه بیا بعد میبینی پسرا دیگه ولت نمیکنن 🙄

اسی خودش پسره😂🤣

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
برگام ریخت  ببین خاطرخواهایه اونا چقد تباهن  لاقل دختر پونزده ساله به یه بلوغی رسیده اخه ...

دقیقااا😂😂👌🏻

خودم ریختم برگام موند🤣

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 
برگام ریخت  ببین خاطرخواهایه اونا چقد تباهن  لاقل دختر پونزده ساله به یه بلوغی رسیده اخه ...

جدی میگم امروز شنیدم یه پسر 15 ساله یه دختر هم سنشو باردار کرده دخترم میگه میمیرم اما از پسره جدا نمیشم عاشقشم

من همه این کارا رو کردم فایده نداشت

حتما یه جای کار اشتباه دارید ! 

مگه میشه آدم الکی از یکی خوشش نیاد؟!حتما ی دلیل هم هست 

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.