2777
2789
عنوان

امروز سه تا دختر افغان دیدم 😍😍😍

892 بازدید | 37 پست

رفتم یه مکان زیارتی تو شهرمون یه جشن کوچیک روز دختر گرفته بودن سه دختر بودن دعا میفروختن اومدن کنارم نشستن وای که نگم چقدررررر خوشکل بودن خواهر بودن موهاشون بور و بلند صورتاشون ناز اومدن کنارم بعد یکیشون خیلی بلبل زبون بود اسم خواهراشو گفت اسماشون و اولین بار بود میشنیدم سلطانه مملکت صبریه یه فیروزه هم داشتن که خونه بود 😍 چقدر حرفای شیرین زدن از افغانستان به من میگفتن شما ایرانی نیستین آخه میکن ایرانیا بداخلاقن گفتم نه عزیزم اشتباه گفتن اتفاقا ادمای خوبین میگفتن بچه های ایرانی با ما بازی نمیکنن

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

یبار رفته بودن افغانستان فقط چه قدر با شوق و ذوق تعریف میکردن  ان شاءالله هر چه زودتر جنگ تموم بشه 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضياشون اره نازن 

و اصولا مظلومن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قیافه فرشته حسینی بازیگر افغانستانی رو هم من خیلی دوس میدارم بور سفیده

افرین دقیقا صورتاشون سفیییییید رگاش مشخص بود 😍

خیلی با وفان دوستای افغانستانی زیادی دارم😀❤️

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔

خدارو شکر نژاد پرستی کم شده اونهاهم مثل مادارن توکشورمون زندگی میکنن همونجور که بریم خارج دوست داریم باهامون رفتار عادی کنن ماهم بامهاجرین کشورمون مهربون باشیم.

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

به مناسبت روز دختر سه تاهم گل سر براشون خریدم یکی هم به فیروزه چه ذوقی میکردن هر دیقه میگفتن خاله خدایی ایرانی هستی چقدر دلم اتیش گرفت 

این بنده ی خداها چون کشورشون جنگه مجبورن بیان وگرنه دور از جونت میدونی چند درصد جامع ما شعور دارن بنظر من نهایت 10 درصد

رفتار درستی ندارن 90 درصد بقیه 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕