من هفته ۱۸ بارداری فهمیدم که جفتم خلفی مارژینال هست و دکترم گفت نزدیکی کلا ممنوع میخواستم ببینم کسی بوده شرایطش مث من بوده باشه و در هفته های بعد جفت بالا رفته باشه؟خیلی نگرانم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم کلا گفت ممنوع.چقدر طول کشید تا رفت بالا یعنی ماه بعد سونو بدم خوبه که ببینم بالا رفته یا ن
من کلی شیاف استفاده کردم
۶ ماهگی دیگه نرمال شدم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
پیاده روی و قدم زدن هم خطرناکه یعنی؟یا حتی انجام کارهای روزمره؟
دکتر ب من گفت فقط کارهای کوتاه و سبک خونه رو انجام بده در حد آشپزی
اونم از ترسم انجام ندادم کلا استراحت مطلق کردم
خواهرم وقتی ک زایمان کرده بود گفت جفتم نیومده بیرون گفت دکتری بیمارستان زنگ زدن به دکتری ک بیمارستان دیگ شیفت بوده آمبولانس سریع اوردش جفتمو در آورده.گفت قبل این ک اون دکتر بیاد تمام پرسنل بیمارستان جمع شدن بالای سرم گفت بهم گفتن جفتت به جای اینک بیاد سمت پایین داره سمت بالامیره اگ دکتر ک میادنتونه درش بیاره باید سریع بری اتاق عمل.ک خوشبختانه اون دکتر درش اورده بود.گفت تو پروندم نوشتنش ک دیگ زایمان بعدیم سزازین باشه.
ولی بعدش افتادم ب خونریزی شدید با اینکه اصلا کار نمیکردم