2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 54 پست
دکتر ب من گفت فقط کارهای کوتاه و سبک خونه رو انجام بده در حد آشپزی  اونم از ترسم انجام ندادم ک ...

یعنی همش میخوابیدید و دراز میکشیدید.

اخه به من می‌گفت بارداری راه برو و خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی همش میخوابیدید و دراز میکشیدید. اخه به من می‌گفت بارداری راه برو و خوبه

چون بعد ۴ سال ناباروری باردار شدم همسر و مادرم اجازه نمیداند از جام بلند شم فقط رو تخت بودم 

فقط در حد سرویس بهداشتی بلند میشدم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
وای خدا یعنی امکان داره منم بیفتم رو خونریزی؟ عزیزم چنددرصد احتمال سقط هست؟

ان شاءالله ک نمی افتی گلم 

من با اینکه خونریزی شدید داشتم ولی بچم موند 

همه چیز دست خداست گلم ب خدا توکل کن ب دلت بد راه نده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خانمای ک سابقه بارداری دارین بااجازه اسی میشه راجع بمن نظر بدین بینم باردارم یانه.من به خاطر کیستم پریودم ی وقتای تنظیمه ی وقتم تنظیم نیست.خیلی خیلی ک عقب بندازم ۲۰روز.تو عمرم به ۲ماه نکشیده.الان ۲ماه دقیقه پری نشدم حدود ۵روزی هست دلم ی جوریه حس میکنم میخوام بشم ولی نمیشم.بیبی چکم گذاشتم منفی بود.واینک یک ماهی هست کمر دردم دارم.و تواین هفته ی خورده ترشح سفید بدون بودارم.

اللهم عجل لولیک الفرج
چون بعد ۴ سال ناباروری باردار شدم همسر و مادرم اجازه نمیداند از جام بلند شم فقط رو تخت بودم  ف ...

ن اونجوریم خیلی بدون تحرکم خوب نیست.تحرک هم برا خودت خوبه هم بچت.اگ دکتر گفته اشکال نداره.ولی درغیر این صورت همیشه حداقل ی  کم پیاده روی اروم‌ برو

اللهم عجل لولیک الفرج
وای خدا یعنی امکان داره منم بیفتم رو خونریزی؟ عزیزم چنددرصد احتمال سقط هست؟

اگ الان این حجم استرسو به خودت واردنکنی هیچ مشکلی برا بچت پیش نمیاد.عمده ی مشکلات سقطی از استرس بیش از حده.اصلا الان ک اینقد نگرانی نباید سوال بپرسی ک ی وقت استرست بیشتر بشه.عوضش ی سر برو دکتر

اللهم عجل لولیک الفرج
اگ الان این حجم استرسو به خودت واردنکنی هیچ مشکلی برا بچت پیش نمیاد.عمده ی مشکلات سقطی از استرس بیش ...

امروز دکتر بودم بهم گفت نزدیکی کلا ممنوع 

ولی خوب من طبقه دوم هستم پله پایین و بالا میکنم کارتی خونه هم هست از دکترم پرسیدم احتمال سقط هست گفت ن نترس

بنظر شما با جفت خلفی مارژینال تو ماه ۵ احتمال سقط هست؟

ن.بخودت استرس نده.منظورت اینه ک جفتت بالاست؟ببخشید من بارداری نداشتم درست نمیدونم.فقط اینو میدونم خواهرم اینجوری بود حتی ماها اولم ی کم لکه بینی داشت بچشم هیچی نشد

اللهم عجل لولیک الفرج
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز