من هفته ۱۸ بارداری فهمیدم که جفتم خلفی مارژینال هست و دکترم گفت نزدیکی کلا ممنوع میخواستم ببینم کسی بوده شرایطش مث من بوده باشه و در هفته های بعد جفت بالا رفته باشه؟خیلی نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی همش میخوابیدید و دراز میکشیدید. اخه به من میگفت بارداری راه برو و خوبه
چون بعد ۴ سال ناباروری باردار شدم همسر و مادرم اجازه نمیداند از جام بلند شم فقط رو تخت بودم
فقط در حد سرویس بهداشتی بلند میشدم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
وای خدا یعنی امکان داره منم بیفتم رو خونریزی؟ عزیزم چنددرصد احتمال سقط هست؟
ان شاءالله ک نمی افتی گلم
من با اینکه خونریزی شدید داشتم ولی بچم موند
همه چیز دست خداست گلم ب خدا توکل کن ب دلت بد راه نده
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
وای خدا یعنی امکان داره منم بیفتم رو خونریزی؟ عزیزم چنددرصد احتمال سقط هست؟
اگ الان این حجم استرسو به خودت واردنکنی هیچ مشکلی برا بچت پیش نمیاد.عمده ی مشکلات سقطی از استرس بیش از حده.اصلا الان ک اینقد نگرانی نباید سوال بپرسی ک ی وقت استرست بیشتر بشه.عوضش ی سر برو دکتر