2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم کلاس بودیم ترم های اول بدم میومد ازش می گفتم اه باز این اومد بعد دیدم نه بابا خوبه قابل تحمله
**من عضو قدیمی هستم سال 91 عضو شدم ولی خیلی وقته که نیومدم نی نی سایت کاربریم یادم رفته بود واسه همین دوبار عضو شدم**
بعد به بهانه های مختلف باهاش صحبت میکزدم آخرشم بهش پیشنهاد دادم ایشونم مذهبیییییی کپ کرده بود
**من عضو قدیمی هستم سال 91 عضو شدم ولی خیلی وقته که نیومدم نی نی سایت کاربریم یادم رفته بود واسه همین دوبار عضو شدم**
بعدأ فهمیدم عاشقم بوده ولی بخاطر اختلاف فرهنگی و اعتقادی بهم نمی خوردیم من سر لباس اونجوری ایشون مذهبی
واسه همین بهم پیشنهاد نداده وقتی من بهش گفتم بعد از چند روز بهم گفت اینقد دوستم داری که چادر بپوشی؟ من خر هم ذوق مرگ گفتم بله
شوهرم همکلاسی پسر همسایمون بود بعد مدرسه می مدن تو کوچه بازی فوتبال میکردن از ۹ سالگی با هم دوست بودیم تا ۲۰ سالگی که ازدواج کردیم البته بابام به زور قبول کرد بیاد خواستگاری اخه تفاوت فرهنگی زیاد داشتیم ایشون عرب من ایرانی ایشون اهل سنت بودن ولی الان واقعا هیچکدوم از اینا برای من و خانوادم مشکل ساز نبوده خدا رو شکر زندگی خوبی داریم
من دلم قرصه
ما باهم فامیل بودیم. توی همون دیدارهای خونوادگی عاشق هم شدیم. داستانی داره عاشقی و وصالمون.... یادش بخیر خیلی سخت بهم رسیدیم ولی خداروشکر میکنم که بالاخره رسیدیم
زندگی زیباست ..... 🌼🌼🌼
من پدر و مادرم توی یک بیمارستانن شوهرمم همونجا دوره اش رو میگذروند من نمیدونستم یه روز همینجوری با دوستم توی دانشگاه نشسته بودیم شوهرم اومد و چون خیلی ها توی کفش بودن من با چند تا از دوستام شرط بستم کاری کنم فردا نهار دعوتم کنه خلاصه تمام روش های زنانه رو بکار بستم تا موفق شدم و تلفنش رو به زور مثلا بهم داد