2777
2789
عنوان

زردی نوزاد ⁦☹️⁩😢

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 32 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم خوردم کاسنی اما بازم زردی گرفت .میگن ب گروه خونی مادربچه ربط داره

گلم دختر من سه روزگیش زردی 19 بود. دکتر گفت بستری کنید گفتم خوب عفونت بیکارستانی میگیره. گفت ی دستگاه هست واس زردی بالا سر نوزاد بیرون دستگاهه اونو اجاره کنید.

رفتیم دستگاه فتوتذاپیو اجاره کردیم گلم. دو روز گذاشتیم خداروشکر زردیش ب 8رسید و خوب شد. در طول این مدت من خودم روزی نصف لیوان عرق کاسنی خوردم تا از شیرم بهش برسه. زیر بغلشپ پاهاشو با عرق کاسنی ولرم شده میشستم . قطره بیلی ناستر هم هر 8ساعت پنج قطره بهش میدادم

باید ببینم دکتر چی میگه نمیتونم الکی ببرمش بستریش کنم

تو بیمارستان هم دکتر دارن منم خودم بستریش نکردم بردم بیمارستان کودکان دکتر گفت بستری

این کارهایی که میکنن هم نکن

به بچه چیزی نده معده بچه نمیتونه هضمش کنه داغون میشه

همه بچه ها زردی میگیرن اما زیر ده میگن نداره 

تجربه یک خانوم در مورد ساده گرفتن زردی هم خونده بودم اگر پیداش کردم میفرستم

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

اینم بگم خودم گروه خونیم به بچم نمیخورد  rhمنفی بودم

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

بالای ۱۹ رو بستری میکنند.

پیشنهاد میکنم ببریش حجامت نوزادان. دوتا رده تیغ فقط پشت گوشش میزنن ولی خیلی زردیش پایین میاد. برا خواهر زاده ام انجام دادیم اومد پایین. اگه تهرانی ببرش پیش دکتر یوسفی. اسم کوچیکش یادم نیست .

منو لایک نکنید

بیمارستان هم ممکنه بستری نکن و دستگاه بهتون اجاره بدن ببرید خونه... ولی مطب بردن فایده نداره عزیزم... باید بیمارستان ببری که همونجا هم دکتر دارن و هم آزمایشگاه هم دارن... نمیدونم کل شهر هستی... اگر تهرانی که چند بیمارستان تخصصی کودکان هست، راحت ببر اونجا، متخصص میبینه و تست میگیره و سریع یا بستری میکنن یا دستگاه اجاره میدن ببری خونه

منم دخترم زردی خیلی بالا داشت، بستری شد... 

البته عدد فقط ملاک نیس، به وزن بچه هم ارتباط داره... یه رابطه ای بین عدد زردی و وزن بچه هست... هر چی وزن کمتر باشه خطرناک تره... مثلا 17واسه بچه دو کیلویی خیلی خطرناک تره تا به بچه سه کیلویی