2789
عنوان

زردی نوزاد ⁦☹️⁩😢

247 بازدید | 32 پست

امروز بچمو بردم ازمایش گفت زردیش رو هفده هست عصر میخام ببرمش پیش فوق تخصص 

اما خیلی میترسمو نگرانم همش دارم گریه میکنم 

کسی بوده بچش زردیش انقد بوده باشه ؟😢😢😢

اره بابا نترس تا ده روز میره بالا بعد میاد پایین دختر نگران نباش

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من دخترم بدون زردی بدنیا اومد اما دوماه قبل زایمان شوهرم هرشب بزور یه لیوان عرق کاسنی با تخم شربتی بخوردم میداد. گفتم خانومای باردار بخورن . شماام نگران نباش هرطور زردیم باشه درمان داره

نه من دخترم بدون زردی بدنیا اومد اما دوماه قبل زایمان شوهرم هرشب بزور یه لیوان عرق کاسنی با تخم شربت ...

منم خوردم کاسنی اما بازم زردی گرفت .میگن ب گروه خونی مادربچه ربط داره

سلام 

قدم نورسیده مبارک انشالله سالم صالح و نامدار باشه 

زردی خیلی بیماری معمول و پیش پا افتاده ای است و اصلا جای نگرانی و گریه نیست فقط نیاز به مراقبت داره

نهایت دو روز میبریش بیمارستان توی دستگاه میمونه و تمام 

پسر من ۱۹ بود دو روز بیمارستان توی دستگاه بود 

این نیز بگذرد
منم خوردم کاسنی اما بازم زردی گرفت .میگن ب گروه خونی مادربچه ربط داره

هرشب میخوردی من هرشب یه لیوان دوماه خوردم یعنی تحت هرشرایطی میخوردم بزور . تخم شربتیو خاکشیرم میخوردم زیاد 

دختر من 16بود بستری شد 

عزیزم حتما بستریش کن 

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

استارتر جان لطفا از داروهای سنتی پیشنهادی دوستان برای نوزدادت استفاده نکن چون ممکنه نوزاد شما هنوز دستگاه گوارش یا روده ش اونقدر کامل نباشه که بتونه این مواد رو هضم کنه و‌ خدایی نکرده مشکل جدیدی تر پیدا کنه .... هرچی پزشک متخصص گفت همون کارو انجام بده

این نیز بگذرد